Aika sanoa hyvästit..

19.3.2015

.. tuttipullolle!

Voi vihdoin se tapahtui. Jo lähes puoli vuotta olen halunnut päästä tuttipullosta (ja sen/niiden jatkuvasta pesemisestä) eroon. Pullo on kuitenkin Noppulle ollut niin tärkeä turva ja lisäksi maidon saaminen ollut kirjaimellisesti elintärkeää niinä jaksoina, kun syöminen on ollut todella hankalaa. Nyt kuitenkin havahduttiin siihen, että jäbähän on viimepäivien ajan suorastaan vähän vieroksunut pulloa.


Tähän asti tuo pullo on ollut ainut, mistä maitoa on suostuttu juomaan. Muut juomat menee kyllä nokkamukista, pillipullosta tai lasista - vaan ei maito. Eilen kaadoin lasiin makeutettua soijamaitoa (okei, tietenkin tästä on blandaten pikkuhiljaa siirryttävä makeuttamattomaan) ja poika oikein innostui, osoitti lasiin ja sanoi painokkaasti hymyillen "MAA!". Eli maito. Ja joi. Tämä hieman makea soijamaito siis mursi jään lapsen, maidon ja lasin väliltä.

Pullolle sanottiin sitä myöten eilen hei hei. Tänään kaikki maidot on juotu (muovisesta) lasista. Samoin Noppeli on tällä viikolla syönyt tosi hyvin, mikä on ollut aivan ihanaa kaiken koetun jälkeen. Tänään aamulla meni lautasellinen puuroa. Sitten tyyppi kävi kaivamassa mun laukusta banaanin ja toi sen minulle pyytäen palaa. Ja toista. Ja kolmatta. Söi siinä aamun Pikku Kakkosen ohessa kokonaisen ison banaanin! :D

No, poikanen ei ole ainut, joka tankkaa tällä viikolla kaloreita ;) Tiistaina kokoonnuttiin vanhan työpaikan markkinointi-/viestintätiimillä. Oli tosi kiva nähdä kaikkia mukavia tyyppejä pitkästä aikaa - ja toisaalta myös äärimmäisen kiinnostavaa havainnoida, miten iso ero ajatusmaailmassa ja keskusteluissa on verraten nykyiseen työporukkaan. Illan paras oli eläkkeelle jo jäänyt sympaattinen ja äärimmäisen tyylikäs rouva R. Tämä tarmokas ja energinen nainen oli juuri lähdössä yksin Turkkiin vaeltamaan, koska on aina halunnut ja koska miestä ei kiinnosta tuollainen, niin hitot siitä, hän lähtee itsekseen, no problem.


Huomenna taas lähdetään ulos syömään meidän mammaporukalla. Tässä jengissä saatiinkin tällä viikolla jännittäviä uutisia, kun ensimmäinen "toisen kierroksen" vauva syntyi aikaisin tiistaiaamuna. Pakko myöntää, että kyllä tuommoinen tapahtuma nostaa itsellekin vauvakuumetta. Ei vaan meillä ole tällä hetkellä mahdollisuuksia moiseen. Odotan kyllä kovasti päästä näkemään tuon pienen prinsessan <3 Ja voi miten uskomatonta, että yhdestä meidän "vauvoista" tuli nyt jo isosisko pikkusisarukselle!

Mahtavasta auringonpaisteesta on saatu täällä nauttia kohta viikon verran. Tänään lähdetäänkin iltapäivällä hakemaan ystävältä lainaan kovasti kehuttu Kärcherin ikkunanpesuri :) Jospa sen kanssa saisi sitten aikaan kaikkien näiden ikkunoiden raaputtamisen esiin vuosien (köh) saatossa kertyneestä pölykerroksesta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan