Korea lounas

29.3.2015

Hihihii, mikä sanaleikki. Ajattelin postata yhden mun suosikkilounaista, jonka voi tehdä kotona vähän kaikesta mahdollisesta, mitä jääkaapista löytyy. Tässä on pohjana lihaliemessä keitettyt paprikat ja inkivääri, siihen sitten joukkoon soba (tattari) nuudelit.

Päälle juustoraastetta, kananmuna, kimchiä (tästä se korealainen vivahde ja tulisuus) sekä runsaasti kevätsipulia. Rakastan kevätsipulia. Kevätsipuli, varsiselleri ja korianteri - ah, mitkä ihanat vihreät tuoksut!


Ja minipostauksen lopuksi tunnustus; päätin eilen syödä vähän sokeria. Ja ei, kyseessä ei ollut tämä pakastimen houkutus vaan hevosen selän katkaisi Hulluilta Päiviltä ostettu Lindtin mokkatummasuklaalevy. Aivan pakko oli eilen illalla napata siitä pari palaa ja nyt otin yhden päiväkahvin kaveriksi. Ei kerrota kellekään, jooko? :)

Nopsu oppi muuten eilen aivan hirvittävän tärkeän uuden asian. Hän osaa nyt sanoa "isi". Voi pientä rakasta, miten hän sen sanookaan, melkein kuiskaten "ishi". Ihan niinkuin se olisi jotain mittaamattoman arvokasta ja ainutlaatuista. Vaan niinpä se onkin. Tuo meidän ishi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan