Mehukasta meininkiä

9.3.2015

Kun palasin kotiin Tukholmasta, kotona odotti rakkaiden poikien lisäksi ostos, josta olen pitkään haaveillut. Luottokauppamme Clas Ohlson oli nimittäin tarjonnut mehulingon huokeaan hintaan ja tuo ihanuus nyt majailee keittiönpöydällämme. Hyvät hyssykät: super helppo käyttää, mehuista tulee aivan taivaallisen hyviä ja ennenkaikkea järkyttävän terveellisiä!


Katsoin jokin aika sitten dokumentin Fat Sick and Nearly Dead. Suosittelen. Joe Cross on todella symppis tyyppi ja dokumentti tehty hyvin. Dokkarin voisi tiivistää siihen, että se seuraa Crossin 60 päivän mehupaastoa, jonka tarkoituksena on saada hänet takaisin terveiden kirjoihin. Projekti tapahtuu lääkäreiden valvonnan alla. Uskomaton muutos noiden päivien aikana tapahtuukin ja painon pudotuksen lisäksi, hän pystyy luopumaan kaikista lääkityksistään.


No, millekään mehupaastolle itse en todellakaan aio ryhtyä. Mun kroppa ei vastaa hyvin minkään sortin paastoihin, kokeiltu on kolme kertaa ja se riittää. Sen sijaan, tuorepuristetut hedelmä- ja vihannesmehut antavat aivan mahtavan lisän päivittäiseen ruokavalioon. Eilen aamulla mehustin (mehustaa? mehuttaa? puristaa? lingota?) appelsiineja, omppuja, porkkanoita, inkivääriä, sitruunaa ja pinaattia. No, kamalan väristähän siitä tuli, mutta ihan mielettömän hyvää!

Ainut negatiivinen puoli on sen "jätteen" (?) määrä, mitä mehustamisesta syntyy. Kaikki se osa hedelmistä ja vihanneksista, joka jää puristamisen jälkeen jäljelle. Eilen testasin, miten tuo massa toimii sämpylöihin ja hyvinhän se toimi! Itse tehdyn mehun lisäksi meillä taitaa jatkossa olla myös aikamoinen määrä itsetehtyjä sämpylöitä. Jos jollain on joku muu vinkki tuon massan käyttöön, niin otetaan vastaan :)


Ja mikä lämmittää äidin sydäntä - pikkujäbä tykkää näistä mehuista myös. To like is a bit of an understatement. Jopa se rapaveden näköinen pinaattilitku oli "nam NAM NAM" ja sitä olisi pitänyt saada vaikka kuinka paljon lisää :)

Vitamiineja saakin tyyppi litkiä, koska taas täällä sairastetaan. Viime yönä poika heräsi yhtäkkiseen korkeaan kuumeeseen - rauhoittui toki kuume- ja särkylääkkeiden avulla aika pian. Tämä päivä mennyt kunnon flunssassa ja taas on saatu sanoa heiheit päiväkotipäiville. Tosi harmi, kun näistä aina tuo totuttelu ottaa takapakkia, mutta minkäs teet. Onneksi saadaan mummi huomenna minivisiitille, se on kivaa ja piristävää.

Kiitos kaikille, jotka siirtyivät tänne uuden blogin puolelle. Sydän sydän :)


6 kommenttia:

  1. Anonyymi10/3/15

    OIoiOIoi, miekin haluan mehustimen! Oon pitkään jo haaveillut, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia. :) Paljonkohan tuo mahtoi kustantaa? :)

    Kata-Puh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööh.. muistaakseni jotain 50-60 väliltä. Tarjoan mehut sit heti kun tuut kylään :) Ellet oo sitä ennen jo hankkinut omaa :)

      Poista
  2. Uudessa blogissa vahvasti mukana :) Tai siis, sen seuraamisessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!! <3 Kiitti! Pitää hei soitella illalla, kuulin eilen että teillä on vähän SUUNNITELMIA!

      Poista
  3. Anonyymi11/3/15

    Valokuvat aika heikkolaatuisia?? Pimeitä --- onko kamera kunnossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. enpä osaa vastata kysymykseesi. Itse en kyllä kiinnittänyt asiaan huomiota. Pitääpä myös kysyä kameralta, että onko se kunnossa :P :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan