Tervetuloa talvi (?)

14.3.2015

No ei nyt sentään! Kyllä tässä niin innolla kesää odotetaan, mutta kävin eilen tekemässä pari huippuostosta ensi talven varalle. Lasten kausivaatteita (onko se sana?) löytää aina tosi hyvin "kauden" päätteeksi, mutta hitsit miten vaikea on miettiä, että minkä kokoinen muksu about puolen vuoden tai vuoden päästä on. Ja kun vielä kaikilla merkeillä kokomerkinnät vähän eroaa toisistaan.Tämän kivannäköisen toppahaalarin kuitenkin löysin puoleen hintaan ja vaikuttaa tosi laadukkaalta. Nyt meillä on käytössä koko 80 ja tämä on 92. Voisin jotenkin kuvitella, että jos kesällä käytössä olisi 86, niin ehkä sitten syystalvella 92 on sopiva..? Ainakin se 98 vaikutti ihan jättimäiseltä. Toisaalta, kaupassa (yksin käydessä) tekee aina sen virheen, että kuvittelee oman VAUVAN paljon pienemmäksi, kuin mitä se jo onkaan :)


Itselle tein mahtavan löydön talven ulkoilutakiksi. Haltin noin 220 euron takki 39,90!! Seriously! Tämä siis tehtaanmyymälästä ja (myyjän sanoin) puoli-ilmaiseksi, koska hihassa on värivirhe. Okei, jos valo just oikeessa suunnassa käy, niin hihan valkoisessa osiossa voi nähdä kellertävämmän osion, mutta tuommoinen on mulle aivan yhdentekevää. Todennäköisesti takkiin tulee muutakin käytön jälkeä, joten tämä lähti mukaan.

Myös kenkiä, rukkasia ja pipoja on vaikka millä mitalla tarjolla, mutta jospa nyt tyytyisin jemmaamaan vain tämän haalarin ensi talvea varten. Sitä ennen nimittäin on luvassa KESÄ ja silloin meidän muksukin voi näyttää NÄIN coolilta :D (pojat kävi aamulla aurinkolasiostoksilla)4 kommenttia:

 1. Oho! Vähän huippu löytöjä! Mulla on kokoarviot menny ihan metsään ja ticketin täksi talveksi hamstrattu haalari oli ihan jätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans ostin vuosi sitten samaan tyyliin toppahaalarin ja se oli sopivan kokoinen vasta tässä kevättalvella.. Ihan tuurissaan noi kyllä on! Ehkä Lilianille menee toi Ticketin haalari ensi talvena sitten.. Hitsit kun tää Suomen ilmasto vielä pistää kapuloita rattaisiin - vähänkö olis helppo, jos olis koko ajan sama "kausi" :) :) Sit vaan käyttäis sit ku on sopiva!

   Poista
 2. Ihania löytöjä oot tehny!! Mäki haluisin hyödyntää noi alet mut jotenki en uskalla arvioida kokoa ja ostaa. Varsinkin, kun tuo tyttö käyttää 80 ja 86 sekasin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Mä kans vertasin haalarin kokoa nyt Nopsuun, tän hetken haalariin ja tulin siihen lopputulokseen, että ihan arvaamalla mennään. Pitää toivoa, että jos ei osu koko oikein, niin ainakin sitten saisi jollekin eteenpäin. Tai sitten, että pakkaset alkaisi jo elokuussa :D Kivaa Kuopion reissua teille!!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan