Julkinen anteeksipyyntö

23.4.2015

Julkinen anteeksipyyntö rakkaalle aviomiehelleni. Eilen kello 10 alkoi varastontyhjennysmyynti Reiman outletissa. Pyysin miestäni menemään sinne.

Oli kuulema sen sortin Hullut Päivät meets kiinalainen metro meets lastentarha, että taidan olla aika monta hierontaa ja jätskiä velkaa :) Lopputulos oli kuitenkin loistava! 80 euron välikausihaalari 35 eurolla. Todella kiva kuosi. Koko tässä on 92 eli aikamoinen harppaus tuosta armottomasti pieneksi jääneestä 74 koosta. Vähän saa tällä hetkellä kääntää hihansuita (jos ei ole hanskoja) ja lahkeita, mutta meneepähän varmuudella myös syksyllä. .

Minähän siis toiveikkaasti ajattelin, että se vanha haalari olisi palvellut vielä tämän kevään ja syksyllä olisi ostettu semmoinen, mikä menisi vielä seuraavana keväänä, mutta kun toisella lahkeet ylsi enää puoleen väliin pohjetta ja pyllystä kirrasi kumartuessa, oli toimittava. Pikaisesti.



Kuvat ovat tämän aamun lääkärireissulta. Käytiin korvien jälkitarkastuksessa. Toisessa korvassa oli vielä jotain nestettä (?) sen verran, että uusi jälkitarkastus on taas kolmen viikon päästä. Lääkäri sanoi, että voidaan lähteä huomenna lentämään, mutta hiukan kyllä jännittää. Varsinkin kun on eka lento ilman tuttipulloa. Olen tähän asti siis aina antanut tuttipullosta maitoa nousut ja laskut.



Kotiin tultua Nopsu halusi tietenkin jäädä pihalle, mutta apua mikä myrsky! Siis voitteko uskoa, tuuli huojutti pientä niin, että meinasi kaatua <3 Siinä se mussukka seisoi pitäen tukea hiekkalaatikosta. Kysyin, että haluaako syliin (kysymys, joka ulkona ollessa on lähinnä absurdi vitsi) ja kädet ojentuivat kohti. Lähdettiin sisälle tuulta pakoon.

Äsken tässä kävi kylässä eräs Tallinnassa asuva kaverini saman ikäisen pojan kanssa. Iltapäivällä lähdetään moikkaamaan Nopsun ihkauutta serkkua! Voi pienet vauvat, niistä tulee kyllä aina sen sortin vauvakuume!

Pidetääs sitten vaan peukut pystyssä huomista lentoa varten, eiks joo?

4 kommenttia:

  1. Tänään oli kyllä aika järkyttävää olla tuolla hiekkalaatikolla, kun hiekka lens tuulen mukana silmiin. Tsemppiä lennolle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lennot meni ihmeen hyvin vaikka viime yö valvottiin flunssan kourissa. Nooa nukkui 30min pätkissä ja minä en ollenkaan. Myös korvat ilmeisesti nyt sitten kuitenkin ovat taas kipeät, joten olin kyllä ihan sydän kurkussa koko lennon. Onneksi olin varustanut pojan buranalla, panadolilla, korvatipoilla ja nenäsuihkeilla. Mutta joo, voin nyt vuorostani huokaista, että ihana olla kotona!!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan