Kampaajalla

21.4.2015

Palataanpa vielä hieman viimeviikkoon. Keskiviikkona kävin kampaajalla, joka oli todellakin tarpeen, kuten ehkä saatoit hiuspostauksestani päätellä. Olen pitkään himoinnut käydä Aka Luovan putiikissa, mutta hintalappu on saanut aina pupun pöksyyn. Nyt sieltä Hanna suositteli heillä harjoittelijana olevaa Adalmiinaa ja uskalsin suositusten pohjalta tehdä varauksen.

Jännittäväksi peli meni siinä vaiheessa, kun harjoittelija olikin sairastunut ja minua oli vastassa toinen harjoittelija, joka oli ehkä neljätoistavuotias ja itsevarmuus ei varsinaisesti hiponut pilviä. Luojan lykky, siinä oli ohjaajana ihana Tuula, joka luuuuuojan kiitos (taas), ei päästänyt tätä harkkaria tekemään juuri mitään itse.

Lopputulos oli a-i-v-a-n täydellinen. Olen niin tyytyväinen! Toki, olisin halunnut puoleen selkään asti vaaleat ja paksut hiukset, mutta.. vissiin ihan kaikkea ei voi saada. Minulle siis tehtiin kevyet balayage-raidat latvoihin, joista ihana lopputulos oli se, että tukka näyttää vain äärimmäisen hyvän väriseltä, luonnolliselta. Latvat kun lähtöjään olivat ilkeästi hieman jopa muuta tukkaa tummemmat, niin nyt ne ovat astetta vaaleammat, aivan kuin vain auringossa vaalenneet.

HUOM. Kuvassa ei ole minun hiukset (ihanko totta) 
Pahoittelut a) että omasta tukasta kuvat puuttuu edelleen ja b) en muista näiden kuvien lähteitä :/

Seuraava kiitos meneekin sitten tämän hetken kuumimmalle tukkajutulle, eli olaplexille. Tuo ihmeaine mahdollisti latvojen vaalennuksen, muuten olisin varmasti saanut latvat minigrip-pussissa mukaani. Olaplex korjasi käsiteltyjen latvojen rakennetta niin, että ne tämän kevyen vaalennuksen jälkeen ovat paremmassa kunnossa, kuin ennen sitä. Ai että! En kyllä enää koskaan tee vaalennuksia ilman olaplexia.

Tästä on nyt hyvä mennä kesää kohti ja antaa tukan kasvaa. Koetan myös pian napata tukasta jotkut kuvat, jotka voi tänne julkaista.

Hirveän kiva olisi kuulla, millaisia tukkahaaveita siellä "lukijoilla" on? Onko kesäksi tulossa vaaleampaa vai kasvatusprojekti meneillään? Kenties jotain otsatukkahimotuksia tai muuta uudistusta mielessä?

ps. Lainausmerkeissä lukijat, koska se kuulostaa ihan siltä, kuin tätä lukisi muutkin kuin äiti. Ja Katja, kun vinkkaan sille, että taas on tukkapostaus :)


4 kommenttia:

 1. Kyllä mä luen kaikki postaukset! Olin eilenkin kirjoittamassa pitkää kommenttia tuohon kynsipostaukseen mutta kun puhelin ei sitä antanut julkaista niin ei sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh <3 Ihana ku luet. Emmä ajatellut, että välttis luet, niin siks vinkkasin :)

   Poista
 2. No usko tai älä, mutta oon tässä hyvän aikaa miettinyt, että punaiseksi olis kiva kokeilla värjätä. Ja samalla leikata vähän lyhemmäks myös (huom, vähän).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onpa tuuri, että oon viikonloppuna tulossa sinne!! Hihihihihihihihihihihihi!!!! ;) :P

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan