Kuumeiset terveiset

5.4.2015

Voi harmitus. Siinäpä kun ehti ihmettelemään, että saatiin kolme viikkoa putkeen käydä töissä ja hoidossa, niin perjantaina aamulla meillä nousikin sängystään kuumeinen ja nuhainen poika. Nyt tänään on kolmas päivä sairastamista ja tosi korkealla kyllä pitää kuumetta. Joudutaan antamaan sekä parasetamolia että ibuprofeiinia maksimimäärät ja silti yöllä kuume nousee reilusti yli 39 asteen.

Eilen kun J oli kotona, niin päästiin Katan kanssa käymään vähän tuulettumassa kaupungilla. Sörnäisissä vaihdettiin metroon ja huomasin, että taitaa olla hetki siitä, kun tämä mami on käynyt Helsingissä - mitä on tapahtunut Kaisaniemelle?! :D


Ajeltiin metrokalla ihan Ruoholahteen asti ja siellä kipsuteltiin Kaapelin Kirppikselle. Tuo megatapahtumaksi paisunut pääsiäisen ajan kirppis oli toden totta täynnä porukkaa. Ei kuitenkaan jouduttu tuntia jonottamaan ulkona, kuten perjantaina oli ollut. Tosin, lähtiessämme pois, ulos oli taas muodostunut pitkän pitkä jono. Kovin ihmeellisiä löytöjä ei tehty. Minä ostin Nopsulle kesähatun ja -paidan. Kata löysi laukun ja yhdessä ostettiin pieni pino Trendi-lehtiä.


Keskustassa himoitsin kovasti matcha-lattea, mutta niitä tarjoava ihana Sis.deli ei ollutkaan auki. Ainoita auki olevia kahviloita oli Forumin Ciao Caffe ja olipa kyllä ihan mielettömän hyvä tämä kahvi, johon tuli pallo suklaajätskiä sekä päälle vielä kermavaahto!


Toivotaan nyt vaan pikaista paranemista pienelle! Huomennahan se on taas sitten lähdettävä lääkärille, jos neljättä päivää pitää näin kovaa kuumetta. Jospa nyt alkaisi vaan jo helpottamaan.. alkaa olla jo vähän mökkihöperökin tuo meidän minipapparainen :)


2 kommenttia:

 1. Anonyymi6/4/15

  Voi ei, on kyllä aina kauheeta kun lapsi sairastaa! Hirmuisesti tsemppiä ja pikaista paranemista! Meillä muuten myös kohta 16 kk Nopsu(Noel) :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Ja hei onpa hauskaa, että siellä on (suunnilleen) samanikäinen kaima :) :) Terkkuja sinne pikkupoitsulle!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan