Äitienpäivä ja tutisevat polvet

10.5.2015

Hiiohoi, se alkaa olla elämäni toinen äitienpäivä paketissa. Ei ihan kympin päivä, mutta osoittanut kyllä itselle sen, että perhe on niin koko elämän tärkein juttu. Tässä alkaa nimittäin jo hieman hiipiä jännitys ilmaan ensiviikkoa ajatellen. Palataanpa vielä kuitenkin hetkeksi eiliseen.



Tein ekaa kertaa elämässäni korvapuusteja! Yleensäkin olen tasan kerran aikaisemmin leiponut pullaa, joten tämä oli kerrassaan jännittävää ja hauskaa. Pullista tuli vielä tosi hyviä - vaikka ulkonäössä olisi kyllä vähän ollut parantamisenvaraa :D Raesokeriakin pääsi korvaamaan nonparellit!


Päivällä käytiin Haltialan tilalla ystäväperheen kanssa ja Nopsu pääsi ekaa kertaa katsomaan lampaita. Poika oli niin käsittämättömän innoissaan, ettei naurusta ja hihkumisesta meinannut lainkaan tulla loppua :) Illalla saatiin kylään toinen ystäväperhe, joka on hauskasti niin, että perheiden isukit ovat työkavereita, mutta enemmän minä ja Janina taidetaan nykyisin pitää yhteyttä. Tosi kiva tutustua näihin, koska he vielä asuvat tässä ihan lähellä. Tykkään erityisesti, että voin itse treenata ruotsiani tuon 10kk:n kanssa :D Syötiin porukalla pullaa ja tehtiin hyviä kauppoja meiltä jääneistä lasten (ja aikuisten) vaatteista. 

Tänään aamulla pöydässä oli odottamassa suklaat, mansikat, kahvi ja croissantit. Minä ehdin käydä tunnin kävelyllä ennenkuin J lähti päiväksi ja illaksi töihin. Nyt päästäänkin jännään käsiksi. Nimittäin; J on lähdössä työmatkalle huomenna aamulla kuuden aikaan ja minä jään Nopsun kanssa kahdestaan kotiin aina perjantai-iltaan asti. En ole koskaan vielä ollut kotona Nopsun kanssa kahdestaan kahta päivää peräkkäin. Joten, ei kai ihme, että vähän jännittää? 

Lisänä nyt se, että pätkä on TAAS hankkinut jonkun nuhan! Todellakin, todellakin, TODELLAKIN toivon, että se ei nostaisi kuumetta ja että poika pääsisi hoitoon ja sitä myötä minä töihin. Nimittäin jos ei, niin viikko menee aika paljon hankalammaksi. Tarvitseeko sanoa, että tässä on kohta, jolloin isovanhemmista todella olisi hyötyä... 

Tänään tosiaan peruttiin sitten kaiken varalta kaikki sovitut menot ja käytiin vain pariin otteeseen pihalla. Nyt kaikille peukut pystyyn, että pöpöt pysyy kurissa ja huomenna saadaan viikko hyvin käyntiin! 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, erityisesti omalleni! 

Tässä vielä loppuun aivan loistava kuva, johon törmäsin tällä viikolla :) :) 


2 kommenttia:

  1. NIIN hyvän näköisiä pullia! Näytin kanssa ton alakuvan Kz:lle eilen illalla vielä varoiksi, että varmasti tulee täydellinen äitienpäivä -ja tuli :D :D Tsemppiä alkavaan viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, mun pitää ehkä vähän isommalla printata tää esille kans ens vuonna ennen THE päivää :D :D Ihana, että siellä toimi :) Halauksia ja koetetaan PIAN nähdä <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan