Kuohuviiniä ja maastopyöräilyä

23.5.2015

Kyllä. Nuo kaksi asiaa voi hyvin yhdistää :)

Eilen illalla polkaisin pitkästä aikaa pyörällä vähän pidemmän matkan. Toki vain 7-8 kilometriä (suuntaansa). Mutta - aivan järkyttävään vastatuuleen! Onneksi olin ottanut vaihtovaatteet mukaan. Menin siis yhden työkaverin luokse, jonne meitä oli töistä vapaamuotoisesti kutsuttu iltaa istumaan. Paikalle tuli vain neljä naista, mutta hitsit miten hauskaa meillä oli. Todella kiva oli tutustua vähän paremmin ja vaihtaa kaiken maailman elämän kokemuksia :D Grillattiin, syötiin herkkuja ja juotiin aika monta lasillista kuohuviiniä.


Takaisin luulin lähteväni joskus kuuden ja seitsemän välillä, mutta aika hyvässä seurassa meni kuin siivillä, joten paluumatka starttasi vasta yhdeksän jälkeen. Mutta ai että miten kaunis kotimatka minulla olikaan. Suurin osa matkasta kulki todella kauniin metsän läpi ja sen jälkeen peltojen keskellä. Ilta-aurinko valaisi puut niin upeasti, että en voinut olla pysähtymättä ottamaan pari kuvaa.




Mitä sanotte? Eikö olekin ihan mielettömän kaunista?

Tänään oli tarkoitus aamulla mennä puistokirppikselle myymään, mutta aamu on ollut niin sateinen, että joutuu jättämään iltaan toisen yrityksen. Tässä päivällä nimittäin lähdetään Noppun serkun ristiäisiin. Jännittävää, mikäköhän nimi sieltä tulee. Siellä perheessä äitillä ja esikoisella on kaksiosaiset nimet, että veikkaan pikkusiskolle myös löytyvän kaksi etunimeä.

Keväistä viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat maisemat ollu siulla, todella kaunista! On niin ihana, kun voi vähän pysähtyä ihastelemaan luontoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. On tää meidän asuinseutu kyllä aika ihana, jos/kun "pitää" täällä pk-seudulla asua :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan