Second hand treasures

4.5.2015

Teinpä tänään todellisia kirpparilöytöjä! Olen vähän tympääntynyt UFF:iin sen korkean hintatason ja hieman harhaanjohtavan imagon sekä paljon spekuloitujen jopa epäeettisten rahankäyttötapausten vuoksi. Tein tänään pikapyörähdyksen Sörnäisten Fidaan ja härremiguud mitä sieltä löytyi!


Tässä i-hanassa hameessa oli edelleen laput kiinni. Hollannista ostettu. Hintalapussa tönötti 69,90 euroa. Minä maksoin tästä 5 euroa. Ainut miinuspuoli on XL-koko, mutta tällaisesta mallista on aika helppo ottaa sivuista muutama sentti sisään.


Tässä sitten Marks&Spencerin 100% puuvillaa oleva toppi. Tässä on Barcelona kirjoitettu all over it :) Hinta oli 5 euroa.


Ja vielä lopuksi mun suosikkimalli paidoista (siisti, mutta rento sekä mukava), Lindexin tarjoamana versiona. Hinta tässäkin 5 euroa. Väri on aivan ihana. Tosin, ihan käsittämätön valokuva-valo-väriongelma tänään! Vaikka kuinka koetin käsitellä, en saa kuvissa väriä täsmäämään värejä luonnossa - saati kuvien värejä täsmäämään keskenään. Toinen juttu on nuo ryppyiset puuvillavaatteet, mutta se selittyy ihan vaan sillä, että tungin kaikki vaatekappaleet mun käsilaukkuun kotimatkan ajaksi :)

Kylläpä tuli hyvin käytettyä 15 euroa, vai mitä sanotte? Onko muut tehneet hyviä kirpparilöytöjä hiljattain?


4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä! :) Munkin ois tarkotus huomenna päästä kirppikselle, ehkä teen itsekin jotain löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Minne meet? Onks sulla huomenna vapaapäivä ihan vai jaksatko illalla töiden jälkeen?

      Poista
  2. Ihania kaikki!❤

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan