Getting ready to go

20.6.2015

Huomenna lähdetään! Itseasiassa kello soi aamuyöllä jo ennen neljää, koska lento lähtee 06:15. Onneksi sentään asutaan viiden minuutin matkan päässä lentokentältä. Taidamme tavaroinemme ja kellon ajasta johtuen törsätä taksiin. Tässä on jo monen päivän ajan tullut mietittyä kaikkea pakattavaa. On se niin eri asia lähteä reissuun lapsen kanssa, kuin itsekseen. Viime syksynä Barcelonaan pakkaaminen kävi muistaakseni yhdessä illassa..


Aurinkorasvat, matkaliput, asunnon paperit, mitä mukaan lennolle, mitä nesteisiin, montako kassia voi olla, miten rattaat... passit tietysti ja erityisesti, tuo maailman söpöin passi. Maailman söpöimmästä puheen ollen, on muuten ollut semmoinen uhmatuhma täällä meidän seurana nyt pari päivää. Ihan kuin tyyppi olisi jatkuvaan huonolla tuulella ja lisäksi pinna palaa vähän väliä milloin mistäkin. Huhhei. No, jospa nyt saisi purettua murheitaan ja jaksaisi sitten lennon ja reissun hyvin, eiks joo?


Vihdoin ja viimein sain muuten aikaiseksi eilen laittaa Nopsun seinälle kuvat kaikista hänelle läheisistä ihmisistä. Ihanasti tyyppi onkin käynyt ihailemassa kuvia. Eilen mummi sai oikein pusunkin ja Ellan kohdalla tulee aina ihastunut huokaus. Tietääköhän Nopsu, että pääsee kohta viettämään puolitoista viikkoa tuon hurmaavan pikkuneidin seurassa ;)


Seuraavan kerran palataankin sitten reissukuulumisten kanssa! Tai jos netti toimii hyvin ja kuvien siirtely sun muu, niin enköhän Espanjastakin jotain terveisiä kirjoittele. Pistäkääs peukut pystyyn, että reissu menisi hyvin! Ainakaan ikävä ei jää tätä Suomen +11 ja sadetta -kesää :)

Adios amigos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan