Kummiperheen luona

13.6.2015

Kuten jo taisinkin mainita, lähdettiin eilen Nopsun unien jälkeen ajelemaan Lempäälään kummiperheen luokse. Tuota tunnin matkaa jouduttiin ottamaan siivittämään sekä riisikakut, rusinat että ipad, joten.. mielenkiinnolla odotan viikon päästä koittavaa neljän tunnin lentoa.. Heh heh. 

Visiittimme noudatti jo hyviä meille muodostuneita perinteitä; ruokaa, saunaa ja paljon höpöttelyä ja parit lasilliset kuohujuomaa. Perheen Sini-äiti on kovaa vauhtia perustamassa omaa yritystä, joka ei olekaan mikään ihan pieni juttu, joten siitä riitti kuultavaa tuntitolkulla. Sini on hyvin "epäsuomalainen" nainen - hänen positiivisuutensa on ylitsevuotavaa, itseluottamus kohdallaan ja verkostoituminen verissä. Tähän kun lisätään rautainen ammattitaito, niin lopputulos ei voi olla kuin jotain huikeaa. 



Edelleen, odotan sitä aikaa, kun voidaan tehdä näitä vierailuja ilman jatkuvasti vahtimista vaativaa taaperoa (tarkoittaen, että kun Nopsu on sitten jo isompi), koska mikä siinä onkin, että joka ikinen asia, jonka pitäisi antaa olla rauhassa, kuin kutsuu sörkkimään!




Menomatkalla kovasti lupailin, että siellä perillä sitten on kissa, unohtaen, että Taika-kissa käy yleensä kotona vain syömässä ja nukkumassa - muuten viihtyy omilla pitkillä retkillään. Siispä aamulla odottelun jälkeen riemu oli rajaton, kun kissa ilmestyi kuvioihin. Ainut vaan, että tunne ei ollut molemminpuolinen. Kissa ei ollut lainkaan yhtä innoissaan häntä jatkuvasti silittävästä, tökkivästä ja tutkivasta taaperosta. Aika pian joutuikin Nopsu toteamaan, että kissa "kaakaa" (karkaa).



Ja vielä lopuksi Noppelin mielestä varmasti reissun kohokohta: trampoliini! Siinä olisi pieni voinut pomppia itse ja isin/äidin sylissä varmasti vaikka auringonlaskuun saakka :)





8 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kävitte <3 :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pus ja kiitos taas isosti kovasti <3

      Poista
  2. Anonyymi14/6/15

    Mites tuo tramboliini asia järjestetään täällä mummin luona kun monella naapuripihalla sellainen on mutta tällä pihalla ei tietenkään ole. Ehkä ei kurkistella naapureiden puolelle... mutta voihan se olla, että Nopsu huomaa ja siinä sitä sitten onkin piteleminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten minä ole ainut, kun kirjoittaisin kovin mielelläni trampoliinin B:llä ;) Ja voit nyt jo kertoa naapureille, että voivat palauttaa siihen vihreään taloon jatkuvasti pomppimasta löytyvän pikkuapinan :)

      Poista
  3. Ihania ja täynnä riemua nuo trampoliini kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin oon nähnyt Nopsua niin riemuissaan :)

      Poista
  4. Voi kuinka ihana tuo eka kuva! Ja muutkin toki. Tosiaan kyläilykin kyllä hiukan helpottaa ajan myötä, kolmevuotias ei ole enää jokaisessa maljakossa kiinni. Ja luultavasti teidän lento menee paremmin kuin osaat odottaakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Siinä niin totiset pianistit :) Joo, onhan tää nyt jo helpompaa kuin vaikka puoli vuotta sitten, mutta silti.. kun vertailukohtana on lapset 9 ja 11v lapset, niin.. :) Ja kiitos tsempistä!!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan