Siis kuka Kärkkäinen?

8.8.2015

Tänään tytöt lähtivät pienelle roadtripille. Suuntana Lahti ja Kärkkäinen. Anteeksi kuka? No Kärkkäinen.



Törmäsin tähän ihmeelliseen ostospaikkaan, kun googlasin, mistä saisi intiaanisokeria edullisimmin. Kärkkäistä kaikki palstat ehdottivat. Sinne siis! Ihana oli ajella hyvässä kelissä, hyvällä autolla, hyvän ystävän kanssa. 45 minuutin matka meni niin siivillä, että molemmat ihmeteltiin, että joko nyt ollaan perillä. Tietysti se, että ajettiin ihan koko matka 120km/h -tietä auttoi kovasti asiaa :)

Ja hassu paikka tuo kerrassaan olikin! Paljon tavaraa ja osassa erittäin hyviä alennuksia. Ostin Nopsulle kasan Name it:in vaatteita ja yhden Espritin pyjaman. Kaikki suunnilleen -70%. Itselle mukaan lähti muutamat kynsilakat, lakuja ja suklaata sekä erityinen intoilunaiheeni; eteerisiä öljyjä noin kolmasosalla siitä hinnasta, mitä ne maksavat Ruohonjuuressa. Jippii!! Kokoelmani täydentyi eukalyptus/menthol -öljyllä sekä teatree-öljyllä. Myös suosikkiani laventelia ostin yhden pullon varastoon.


Kodin- ja sisustusosastot olivat myös valtaisat. Kata löysi muutaman kivan jutun uuteen kotiin. Minä ostin lankoja villasukkia ja lapasia varten. Enää tarvitsisi opetella neulomaan ne villasukat! Tullessa kierrettiin vielä Lahden keskustan kautta ja käytiin siellä kuuluisassa Mamma Mariassa syömässä. Mitäs pidätte tuosta mun pitsan koosta? Sormi antaa mittakaavaa ;)


Siis jösses muuten taas on tullut vedettyä useampi viikko semmoista lorvilinjaa omassa ruokavaliossa! Miten sitä aina ajautuu siihen, että töissä syö jotain herkkua toimistoväsymyksen taltuttamiseksi ja illalla muka ansaitsee lisää mässyä pojan käytyä nukkumaan.. Nyt olisi taas ryhdistäytymisen paikka! Mrrr.. Auttaisikohan tämä julkinen moite asiassa edes hieman? ;)

ps. Nopsu on muuten nuhassa. Kolme päivää hoidossa ja nyt nuha. Muuten koko kesä mennyt aikalailla terveenä. En tiedä, onko tämä nyt jotain universumin huonoa huumoria.. EI KIITOS, emme kaipaa heti syöksymistä sairasteluputkeen, ei. Kiitos, ei.

pps. Hups, vähän repsahti aiheesta kukkaruukkuun tämä postaus! Pardon, sattuuhan sitä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa super kivalle tuollainen road trip rauhassa! Hmm. pitäsköhän itsekin lähtee kavereitten kanssa käymään jossain toisessa kaupungissa shoppailemassa tai nähtävyyksiä katselemassa. Tekis kyllä niin hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Siis jos ihan rehellisiä ollaan, niin tuo pääsy Kärkkikseen shoppailee oli ehkä 50% syystä lähteä ja toiset 50 oli just vaan se kiva yhdessä olo ja autolla ajaminen - se, että tekee vähän jotain arjesta poikkeavaa :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan