Tita ja Antti

16.8.2015

Ihana siskoni Johanna eli Nopsun täti "Tita" tuli perjantaina sulhasensa Antin kanssa meille kylään. Todella kiva, että päättivät hieman ex tempore tehdä autoretken tänne etelään. Samalla reissulle kun heille sopivasti sattui tänne suunnalle muitakin hoidettavia asioita.

Viikonloppu meni kuin siivillä. Perjantaina illalla oltiin katselemassa laskeutuvia lentokoneita. Kun lentokentän lähellä asumme, niin tässä on parikin katselupaikkaa, joista ainakin tuo yksi noin kauniina perjantai-iltana oli melkoisen suosittu. Minulle tuli heti romantillinen olo, että tuonne olisi hyvä järjestää jotkut ensitreffit. Kalliolle voisi hyvin ottaa vähän pientä naposteltavaa mukaan ja ehkä lasit juotavaa. Sopivasti tekemistä, kun voi netistä kurkkia mistä mikäkin lento saapuu ja ihailla yli lentäviä koneita. Samalla jutella missä on itse ollut reissussa ja ehkä varovasti heittää ilmaan ajatuksia tulevista yhteisistä reissuista <3 Saa varastaa tämän deittivinkin ;)






Johannan kanssa käytiin eilen Helsingissä (siis mitä ihmettä, minähän käyn näköjään nykyisin joka postauksessa Helsingissä (?!?!) :D ) katselemassa parista liikkeestä morsiuspukuja. Ihan sitä mukaanlähtevää ei vielä löytynyt, mutta tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin tulla - minä löysin häihin mekon! Pieni kauppakierros nappasi Mangon kohdalla ja sieltä lähti mukaan aivan ihana tummansininen pitsiä paljon sisältävä mekko. Olen siihen tosi tyytyväinen! Sopii täydellisesti mun omissa häissäni olleiden sinisten kenkien kanssa ja häiden teemavärikin kun tulee olemaan sininen. Sovin siis teemaan :)

Tänään aamupäivällä tehtiin retki minnepä muualle kuin Haltialaan. Nopsu tietää jo hyvinkin tuon paikan ja Haltialan mainitseminen lauseessa ei kykene menemään noilta pieniltä korvilta ohi. Tällä kertaa vieraiden kunniaksi istahdettiin myös pienelle munkki&pulla -tauolle.







Onpa muuten aikamoista "tahtoikää" havaittavissa täällä. Alan itsekin kallistua siihen, että tahtoikä on parempi nimitys uhmaiälle. Se oma tahto nimittäin puskee niin lujaa mitä ihmeellisimmissä kohdissa pintaan. Syyn ei todellakaan tarvitse olla mikään looginen, mutta aina sieltä taustalta löytyy se sama syy "minä itse haluan / minä en halua itse / ei mennä sinne / sinun piti auttaa / ei saanut auttaa / vaikka sanoin, että juo se, ja sinä vielä varmistit asian kolme kertaa, en TIETENKÄÄN tarkoittanut, että juo se oikeasti.."

Voi terrible two's, mitä vielä onkaan luvassa...



8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sitä se kyllä oli! Toivottavasti teilläkin ollut mukava, kesäinen viikonloppu! :)

      Poista
  2. Meilläkin oli melko samanlainen viikonloppu. Lentsikoita käytiin katselemassa Malmin lentokentällä ja tänään kävimme myös Haltialan tilalla.. Hihii.. :D Melkein siis törmättiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on ollut sama agenda! :) :)

      Poista
  3. Olipas täälläkin aivan ihania kuvia ja näköjään myös ihana viikonloppu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oli hovikuvaaja messissä :)

      Poista
  4. Tosi kiva viikonloppu oli kyllä! Ja ihana oli kuulla, miten paljon Nopsun puhe oli kehittynyt kuukaudessa. Paljon höpötystä :) "Missä on pallo? Ei näy. Siellä on pallo!" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se jännä että mistä voi periä semmoisen, että koko ajan pitää papattaa jotain olis sitä asiaa tai ei pääasia että jotain höpöttelee koska muutenhan olis ihan tylsää ja voihan siinä vaikka vahingossa osua johonkin aiheeseenkin.... ;)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan