Uhmis

30.8.2015

Tietääkö joku muukin sen tunteen, kun kiva taapero tuntuu lähteneen jonnekin aurinkolomalle ja tilalle on asettunut asumaan itse Känkkäränkkä? Meillä tämä viikonloppu on mennyt kyllä ihan myllerryksessä. Pinna palaa pojalla mitä herkimmin mitä ihmeellisimmistä asioista. Tämän lisäksi ikävämpi "oire" on se, että tavallisesti helposta unille käymisestä on tullut tosi hankalaa. Lisäksi viime yönä Nopsu heräsi keskellä yötä ja uni ei meinannutkaan tulla takaisin. Myös kotipäivinä yleensä otetut 2-3h päikkärit on kuin tuulen mukana mennyttä.. hyvä jos tunniksi riittää unta. Ja vielä lisäksi syöminen on varsinkin tänään jäänyt ihan minimiin, kun uhmeliini vaan on päättänyt, että ei syö. Ei. Ei. Ei.

No, ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Meillä kävi perjantaina kylässä ihanat Fanni ja hänen pikkusisko Fiia. Ei Fiiakaan enää mikään minivauva ole, kohta jo puolivuotias (!?), mutta jotenkin tämä vauvaisuus tällä kertaa kolahti Nopsuun ja täällä onkin innolla viikonloppu hoidettu vauvanukkea. Voi kun äiti tykkää! :) Aivan suloista, kun pieni poikanen antaa vauvalle tuttipullosta maitoa, käyttää potalla ja laittaa nukkumaan. Piti minun väsätä muovisesta laatikosta ja vilteistä vauvalle ihan oma sänkykin :D


Eilen oli ihanan erilainen päivä, koska pääsin mukaan auttamaan ystävääni hänen kirjanjulkistustilaisuudessa. Eipä ihan mikään tavallinen juttu! Kirjan nimi on Lighten Up to Be Enlightened ja sitä voi tilata /täältä/. Johanna on aivan ihana, mahdottoman sympaattinen, lahjakas ja kaunis, joten oli ihan etuoikeutettu olo päästä tuonne paikalle. Superhauska oli myös huomata, että minun "kirja-arvosteluni" oli päätynyt painetun kirjan takakanteen! Hihi!



Ah juu, sehän muuten on sunnuntai ja pitää tehdä katsaus hyvinvointiprojektiin! Iik!

1. Japanintuntia en ole ehtinyt pitämään, koska pari muuta oman ajan juttua on pitäneet kiireisenä. Kunhan ne saan ohi, niin siirrän tuon irtoavan ajan japaniin :)
2. SoMe-kiellosta olin aluksi ihan fiiliksissä, mutta arvatenkin olen siitä muutamana iltana lipsunut. Hyvä muistutus ja paluu raitelle siis tämä Sunday Checkup!
3. Vettä join työpäivinä tavallista enemmän ja huomasin, että kotimatkabussissa ei tullut niin huono olo kuin tavallisesti. Ehkäpä vesi auttoi? Kotona veden juomista on jotenkin hankalempi muistaa..
4. Laventelihieronta - check! :) Kiitos kultanen!
5. Affirmations - näitä en vielä ole miettinyt.
6. Liikunnassa taisin tavallaan ylittää itseni, koska kävin vain kerran tämän viikon aikana jumpassa :D No tämä kyllä ei ole hyvä.. Onneksi uusi viikko taas alussa!

Yleisesti on ollut hieman keveämpi olo. Fyysisesti sen sijaan koin kauhunhetkiä, kun en mahdu kesän jäljiltä farkkuihini! OMG. Jonkinlaista skarppausta olisi tehtävä, ettei tarvitse lähteä housuostoksille..

Näihin fiiliksiin päättyy tämä hyvin tapahtumarikas viikko elämässä!
Ihanaa, että huomenna on maanantai ja taas uusi viikko alussa :)



4 kommenttia:

  1. Meilläkin tuo uhma kolkuttelee jo ovella meidän kuopuksen osalta. Ei ehkä ihan kivointa aikaa, mutta kyllä sille myöhemmin nauraa - usko pois! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sitten sinnekin! Varmasti kyllä tietyllä tapaa helpottaa, kun todistetusti (kyseessä kun siis on jo toinen muksu) se jossain vaiheessa helpottaa. Kyllähän tämä vaihe on ihan ymmärrettävä ja kuuluu kehitykseen, mutta mistä hitsistä sitä saisi itselle hermoihin jatketta :D

      Poista
  2. Voi uhmikset on niin <3 :D Meillä alkaa (ehkä, toivottavasti) olla pahimmat uhmat takanapäin, kyllä siinä pitkää pinnaa välillä vaaditaan ihan toden teolla ja välillä taas saa pidätellä naurua :)
    On se raskasta olla pieni uhmailija, mutta raskasta on myös olla uhmailijan äiti <3 :) Tsemii!

    VastaaPoista
  3. Heh, tiedän hyvin mistä puhut. Välillä tosiaan pitää peitellä naurua, kun se hermoromahduksen syy vaan osaa olla niin.. no.. naurettava :) Kiitos tsempistä!! Kuulin juuri, että Nopsun päivähoidossa on nyt syksyllä aloittanut kuusi (!!) uutta pientä lasta, joten se varmasti osaltaan vaikuttaa pienen stressiin. Enää hän ei olekaan se pienin ja aina syliteltävä vauva <3

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan