Synttärisunnuntai!

4.10.2015

Tasan kaksi vuotta sitten tähän aikaan oli kuulkaa aika hurjat olot. Takana oli 3,5 vuorokautta synnytystä (kyllä, luit oikein), olin tähän kellonaikaan päässyt puoli tuntia sitten synnytyssaliin ja sain näillä näppäimillä epiduraalin, jonka laittaminen oli kammottavaa, mutta jonka tuoma apu puolestaan sanoinkuvaamaton. Ensimmäistä kertaa moneen päivään sain pienen pätkän unta ja hyvin sujuneen ponnistusvaiheen jälkeen kello 00:52 pieni Nopsunen, joka kulki silloin nimellä Pikkukinyo, näki päivänvalon. Tai yön valon. Tai näkikö nyt juuri mitään, mutta parkui ja oli ryttyinen.

Ihan uskomatonta, että tuosta 52cm pitkästä ja 3,6 kiloa painavasta mytystä on nyt kasvanut jo kaksivuotias poika! Takana on monta mutkikasta polkua ja haastava vauvavuosi - niihin kaikkiin peilaten meillä meneekin nyt ihan hirmuisen hyvin. Nopsu on taitava, empaattinen, kiltti ja kuten päiväkodistakin on sanottu "herrasmies" ja sosiaalisesti ikäistään taitavampi.

Pitipä sattua niin harmittavasti, että Nopsuli tuli perjantaina vähän kipeäksi. Kunnon räkätauti sai meidät jo puoliksi perumaan synttärit, mutta onneksi kuitenkin muutamat läheiset uhmasivat pöpöuhkaa ja tulivat meidän kanssa syömään kakkua. Tein ekaa kertaa ikinä täytekakun! Mitäs sanotte, minun mielestä tuli aika hieno :) Sehän on siis Late Lammas eli Shaun the Sheep.

shaun the sheep cake


Huomenna on tosiaan virallinen synttäripäivä. Hoitoon saa vielä keksejä muille tarjottavaksi, jos haluaa, ja tietenkin me halutaan. Olisinpa kärpäsenä katossa, kun siellä huomenna lauletaan meidän rakkaalle pikkuiselle. Tässä muuten vielä kuva, kun ihana ystäväni Katja teki juhlissa muutamat lettikampaukset:


Meille onkin luvassa jännä viikko; ensimmäinen vanhempainilta, 2v-neuvola, ensimmäinen hammaslääkäri ja vielä perjantaina mama lähtee pienelle yllätysreissulle! Tämä tarkoittaa sitä, että myös blogipostauksia satelee varmasti pitkin viikkoa ;)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kakku! :) Tulinpas hyvälle tuulelle tästä late-lammas kakusta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, no voi kiitos jos se piristi ihan näin blogin välitykselläkin :) :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan