Kauneusrutiinit

28.11.2015

Tykkään kauheasti jostain syystä lukea blogeista siitä, millaisia kauneustuotteita ihmiset käyttävät. Monesti niistä myös nappaa hyviä vinkkejä. Siispä ajattelin tehdä samanlaisen itsekin! Vaikka samaan aikaan mietin, että minun kauneusrutiinit on kyllä niin tylsät, kuin olla ja voi :)


Tässä hiustenhoitoa. Koska kasvatan hiuksia, koetan rasittaa niitä mahdollisimman vähän. Hiusten pesuun valitsen luonnonmukaista tai ainakin silikonitonta. Kuitenkin supersuosikkini on BC:n hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tuolla saa hiukset aivan uskomattoman hyväkuntoisen tuntuiseksi. Suihkugeelit on asia, jota en ikinä hankkisi hajusteettomana :) Kaksi suosikkituoksuani on laventeli ja verigreippi.


Kasvojenhoidossa ei päästä paljoakaan villimpään purkkivalikoimaan. Minulla on erityisesti silmänympäryksissä tosi herkkä iho ja olen huomannut L300-tuotteiden sopivan minulle hyvin. Kyseessä on hajusteeton ja parabeeniton sarja. Huulirasvana tykkään käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta jos (varsinkin talvella) huulet menevät tosi kuivaan kuntoon, voi aina luottaa Carmexiin (peukku). Deodorantin vaihdoin hiljattain suoladödöön ja olen siihen ollut ihan tyytyväinen. Dödössä en kaipaa tuoksua lainkaan.


Meikissä luotan kaikista eniten Lumenen CC-voiteeseen. Alle töpöttelen Yves Rocherin peitevoidetta tarvittaviin kohtiin. Poskipunan ja puuterin ostan edullisimmista mahdollisista, koska ne eivät ihan suoraan edes ole ihon kanssa kosketuksissa. Nyt on käytössä H&M:n tuotteet. Silmiin riittää monesti ripsiväri, mutta tykkään myös laittaa ohuen nestemäisen rajauksen. Joskus käytän myös luomivärejä. Silmätuotteiden kanssa mun tosiaan pitää olla tarkkana. Yves Rocher ja Benecos tuntuvat sopivan. Huulikiiltoa pusuttimiin ja valmista tuli. HUPS! Miten saatoin unohtaa kulmakarvat! Nehän meikkaan ai-na. Laitan pohjan yleensä tummanruskealla luomivärillä ja sudin päälle ruskeaa kulmakarvageeliä.


Tuoksut on aromaspraytä, ja usein korvissa on yksinkertaiset helmikorvakorut. Kynsilakan tykkään olevan joko kirkas tai kunnolla pinkki. Vadelman sävyiset pinkit on pop. Ranskalainen manikyyri on myös suosikkini, mutta se vie aina pikkuisen enemmän aikaa, niin vähän on viime aikoina jäänyt.


Lopuksi vielä hiustuotteet. Mietin itsekin, että ihanko tosiaan kolmella purkilla pärjään - kyllä! Jos hiustenpesusta on useampi päivä, niin kuivashampoo pelastaa. Batiste on loistava. Jos taas hiukset ovat pesun jäljiltä liian liukkaat kiinnilaitettavaksi, tupsuttelen hiusten juuriin hiuspuuteria. Kampauksen päälle hajusteetonta hiuslakkaa ja valmista tuli.

Oikeastaan joka päivä pidän hiukset jollain tavalla kiinni. Letit sopii kasvatusvaiheeseen ja odotan jo päästä tekemään muhkeita nutturoita. Auki pitäessä valikoimaan tulisi lisää kuumasuojatuote, sillä avonaiset hiukset haluan kyllä käsitellä muotoiluraudalla. Suurin syy hiusten kiinnipitämiseen onkin se, että vaikka aamulla näkisi sen vaivan hiusten taivutteluun, jostain syystä heti työpaikan hissin peilistä katsottuna ne tuppaavat sojottamaan aivan minne sattuu :)

Koska tosiaan tykkään urkkia muiden kauneuselämää, niin sainpa tällä sekunnilla idean tehdä kauneusrutiinihaasteen :) Jipii! Loistoidea :) Haastan avaamaan kuvien muodossa omia kauneusrutiineitaan: 

Maria / Love beyond words
Minna / Minnamanna
Selina / Kun äiti kelaa
Suvi / Zubis's corner

Saa napata haasteen, jos on aikaa ja tuntee, että omaan blogiin aihe sopii :) Haaste on myös avoin ihan kenelle vaan :)




3 kommenttia:

  1. Hahaa, tämäpä sattui kun aiheesta on ollut tarkoitus kirjoittaa varmaan sata kertaa ja aina on jäänyt. Josko nyt saisin aikaiseksi. Kiitti haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei superhauskaa :) Jään innolla odottamaan :)

      Poista
  2. Kiitos haasteesta! :)

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan