JOULUPAKETEISTA PALJASTUNUTTA

29.12.2015



Tänäkin vuonna joulupukki osui naulankantaan lahjoillaan. Voisin tässä esitellä niistä ihan jokaisen, tai ehkä jättää koko jutut ihan vaan esittelemättä, mutta haluan kuitenkin nostaa muutaman suosikin tähän esille.

Itselleni sain aivan täydellisen pirtsakan ihanan uuden treeniasun. Meinasin kirjoittaa "jumppapuvun" ja, no.. sitä kasariasustetta tuo väritykseltään kyllä muistuttaa! Liikuntamotivaatio lähti samalla sekunnilla nousuun. Ja miten osuikaan juuri täydelliset värit ja koko!? No sillä, että kävin ne itse sovittamassa ja valitsemassa, hihi. Sain lahjaksi myös kaksi käsityötä, joiden arvo on mittaamaton. Siskoni on opetellut neulomaan villasukkia (se ketale, miten kehtaa opetella taidon, jota mulla ei ole!) ja nämä ihanat seeprasukat ovat taidonnäyte.

Varsinainen ylläripommi oli mummini kutoma kaitaliina. Rakas mummini, jonka näkö on jo mennyt niin huonoksi, ettei pysty enää paljoa harrastamaan mitään, oli ylittänyt itsensä ja yllättänyt meidät kaikki tekemällä SEKÄ minulle ETTÄ siskolleni upeat liinat. Äiti oli kuskannut mummia neuvonta-asemalle kangaspuiden tykö ja rajoittanut kutomisaikaa, ettei pikkuinen mummeli istu siellä innoissaan yötä myöten. Mummi on aina ollut hurjan taitava käsitöiden tekijä ja hänestä meinasikin tulla käsityön opettaja. Siihen aikaan vaan ei ollut varaa opiskella sitä mitä halusi. Kuvassa lisäksi mukana ihanat Body Shopin käsirasva ja huulipunakiilto. Molemmat aivan nappivalintoja.



Äitin suosikit pikkumiehelle olivat ainakin nämä. Fjällräven Kånkenin reppu sekä Metsolan i-ha-naa Pupu Tupuna -kuosia oleva pyjama! Lisänä suloiset villasukat, joiden tekijän ehkä arvaattekin jo ;) Aika kova oli myös kuvaan hypännyt betoniauto. Betoni on sen verran pop Nopsun maailmassa, että kun mummi kertoi laittaneensa kalkkunan päälle vähän pekonia, kirkastui murusen silmät: "Betonia!!!" ja johan ruoka maistui :)

Joo, kyllä, joulussa on tärkeintä rauhoittuminen ja yhdessä vietetty aika, mutta onhan se nyt totta, että kyllä pienet paketit saavat kummasti hymyn isojen ja pienten huulille.

ps. saimme myös toivomaamme sisustusrahaa ja nyt käymme kovaa pohdintaa siitä, uusimmeko sohvan vai ruokapöydän tuolit!

Kulunut kysymys, mutta mikä oli sinulla joulun suosikkilahja? Vaihtoehtoisesti voit auttaa meitä päättämään, KUMPI me nyt uusitaan - sohva vai tuolit? Jos molemmat vetelee viimeisiään, niin kumpi on kriittisempi? 


6 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mitä lahjoja! Ja ei vitsit, betonia ruokaan, voiko olla parempaa. <3 Suosikkilahja näistä on ehdottomasti tuo sun uusi jumppapuku, iih mikä sana, mutta siis aivan ihana asu, josta on varmasti iloa tosi monena pimeänä iltana salille suunnatessa.

    Sanoisin, että ruokapöydän tuolit menisi ekana vaihtoon. Joko olet miettinyt, millaiset ne uudet olisi? Teillä on muuten kiva sohva, mutta onko siinä jotain ei-ulkonäöllistä vikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ihana kommentti <3 Joo, jumppapuvut päälle vaan ja aerobiccin! :)

      Joo, kyllä mäkin kallistun tuolien puoleen. Sohvassa kun ainut vika on se, että ne tyynyt (osa) on NIIN lösähtäneet, että kun istuu, niin takapuoli osuu melkein lattiaan :D Mut tiiätkö jotenkin tuntuu niin tyhmälle uusia, kun otettais varmaan ihan saman näköinen tilalle! Niin, tarviis jonku visuaalisen muutoksen :) Okei, no siis haluaisin tietysti vaalean sohvan, mutta.. kaksvee ja vaalea sohva.. hmm..

      Poista
    2. Tai sitten irrotettavat ja pestävät päälliset? Tai nahkasohva?

      Poista
    3. Varteenotettavia vinkkejä blogisiskoseni, varteenotettavia. :) Nahkasohvista en tykkää (oli meillä lapsuudessa ja vierastan), mutta irrotettavat päälliset olis kyllä hyvä..

      Poista
  2. Hihii :) Jos uusisitte sohvan, saisi ehkä äitille paremman paikan nukkua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. TOTTA. Sitten se tulisi useammin tänne (jee) ja viipyisi aina pidempään (....) :D Me mennään huomenna kattelemaan tuoleja ja ehkä sohva sitten loppuvuodesta!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan