UUDET TUOLIT

3.1.2016
No vähän mentiin yllättävää polkua. Joka tapauksessa, meillä on nyt uudet tuolit - jippii! Entiset tosiaan olivat niin likaiset ja natisevat, että niistä tuli vaan paha mieli. Myös vähän ankean väriset olivat he. Selailtiin toissailtana eri vaihtoehtoja ja alennuksia netistä, kun huomasin sattumalta myynnissä olevat käytetyt tuolit. Edulliseen hintaan neljä tuolia. Lyhyen matkan päässä. Pestävät päälliset. Kriteerinä oli siis ehdottomasti pestävät päälliset tai sitten ihan vaan puiset tuolit ilman mitään kangasosia.

Käytiin kaupassa vielä eilen koeistumassa nuo kyseiset tuolit ja hyvältä vaikutti. Laitoin entiset illalla tuolit asuinalueemme kirpparipalstalle myyntiin ja tättärää, ne meni minuutissa! Ja jonossakin oli jo kaksi ottajaa. Sanomatta selvää, että kiroilin itsekseni, miksi ihmeessä en laittanut niille enempää hintaa.. mrrggrrrbrr... 

Joten, siinä ne nyt on! Uudet tuolit :) Näillä mennään ainakin niin kauan, kun tässä talossa on alle kouluikäisiä lapsia ja sitä myöten lenteleviä voileipiä ja loiskuvia mustikkakeittolautasia. Tahranpoistoaineet vaan kehiin, kone pyörimään ja ongelma ratkaistu :) Valkoinen väri myös taas jotenkin raikastaa kokonaisuutta. Vanhat harmaanruskeat kun olivat.. harmaanruskeat.

Parastahan tässä oli siis se, että nyt tämä tuolien uusiminen vei meidän kukkarosta vain hippusen päälle 50 euroa, joten meille hyvin jäi vielä varaa tässä piakkoin uusia MYÖS sohva!

ps. viimeisessä kuvassa hyvä kirjavinkki - voi olla, että aiheesta teen kohta ihan oman postauksenkin :)

10 kommenttia:

 1. Miten mulla jäi postauksesta mieleen vaan kohta lapsia.. :p Pirtsakalta näyttää yleisilme ja jee et saatte vielä sohvankin uusittua!mä haluisin kans uusia keittiön tuolit,sohvan no joo koko kodin mutta ei taida olla nyt järkevää,ootan et ne hajoaa ja et tytöt kasvaa :)

  Fanni kysy muuten toissa päivänä ku näpräsin puhelinta että:"onko Pirita soittanu?" :D ku vastasin et ei ollu nii totes että laita sille vaikka viesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, lapsi-lapsia, tartutaanpa siellä nyt sanavalintoihin :D :P
   Tää kevät (juu, nyt on kevät) tekee ehkä sen, että tekisi mieli pistää koko koti uusiksi. Teillä on kyllä tosi toimiva teidän koti ja ihana ku siellä ylhäällä on kunnolla tilaa.

   Ja voi Fanni <3 Ja voi teitä molempia <3 Tuli ihan kamala ikävä nyt. Fannille miljoona haliterkkua ja pian nähdään!! <3

   Poista
 2. Anonyymi3/1/16

  Ihan loistava löytö, piristää kotia ja mieltä. Ja mikä hinta... Pitääpä näyttää täällä kuvia liinan tekijälle. PH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät kaupat tosiaan tähän viikonlopulle! Ja liina on täällä meillä ilolla käytössä. Vähän me kyllä sitä varotaan enemmän kuin muita, mutta ajattelin, että ei se mummi sitä kaappiin säilöttäväksi tehnyt - vaan elämää varten! Nyt noiden valkoisten tuolien kanssa se sopii erityisen hyvin! Näytä ihmeessä S-mummille kuvat :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja mikä hinta koko setille! Meillä oli jo yksi tuoli kalliimpi, onneksi nykyään saa maksella osissa, niin ei mee koko summa kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, I know! Hyvät tuolit maksaakin. Nämä on perus Ikeaa ja vielä käytettynä, mutta kuten sanottu, tähän elämänvaiheeseen meille just hyvät ja ostetaan paremmat ja kalliimmat sitten joskus, kun raaskitaan :) Pitää kyllä pian päästä näkemään teidän uusi koti!!

   Poista
 4. Loistava löytö, näyttää ihanan raikkaalta!

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on just ihana väri kodin sisustuksessa. Ajattelin heti, että haluan lainata tuon kirjan sulta, mutta eihän mun tarvitse jos teet aiheesta postauksen :) Nim. Uunivihannekset tuoksuu uunissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on ihana. Ja tosi käytännöllinen :P Se kirjapostaus on vähän jumissa, kun tajusin, että kirjaa on tosi hankala vähän vaan referoida. Suosittelen siis lainaamaan :) Siis ihan kirjastosta lainaamaan :) Ei oo nimittäin minunkaan oma.

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan