HELMIKUUN SUOSIKIT

4.3.2016

#1 hieronta

Sain synttärilahjaksi lahjakortin "mun omalle" hierojalle ja voin kyllä lämpimästi suositella Tikkurilassa sijaitsevaa Hierontaote-nimistä paikkaa ja siellä Kristiania. Kyseessä on itseasiassa ystäväni veli, jota kautta ensimmäistä kertaa tuonne eksyin. Tiedättekö, kun on tosi epämukavaa koettaa jutustella hierojan kanssa, kun oikeastaan vaan haluaisit keskittyä olemaan hierottavana?

Tämä tyyppi osaa tasan tarkkaan jutella sopivasti, mutta jättää asiakkaan tarvittaessa rauhaan. Tässä tapauksessa tosin rauha on viime kerroilla vähän kadonnut, koska ollaan molemmat aika puheliaita tyyppejä ja viimeksikin hieronnan ohessa jaettiin parhaat pastareseptit, ideoitiin avoimien ovien päivää ja jaettiin kauhukokemuksia pahimmista hierojista / hierottavista asiakkaista.

#2 face cloth

Tukkainspiraation lisäksi sain vloggaaja Esteé Lalondelta loistavan vinkin, joka ihan oikeasti kaikessa yksinkertaisuudessaan lisää iloa elämään. Face cloth eli mikä naamaliina se sitten olisi. Kun olet pessyt meikit pois, kastele tosi kuumalla vedelle pieni pyyhe, purista enimmät vedet pois ja paina se kasvoillesi. Ai että, mikä ihana fiilis. Sillä on myös helppo puhdistaa viimeisetkin meikin rippeet ja avata ihoa ottamaan vastaan yön seerumi, öljy tai mitä kasvoille nyt ikinä haluaakaan laittaa.

#3 vlogs

Olen vasta löytänyt tämän maailman ja yhtäkkiä päivittäinen tunti bussissa ei haittaa ollenkaan. Suomalaisista suosikkina toistaiseksi mmiisas ja ulkomaisista Esteé Lalonden molemmat kanavat.



#4 aurinko

No onko mahtavaa, kun yhtäkkiä aamun säkkipimeys alkaa väistyä jo työmatkalla ja töistä tullessa on kerrassaan vielä valoisaa ja aurinko jopa paistaa.

#5 synttärit, ystävänpäivä ja hääpäivä

Helmikuu on kyllä ihan paras kuukausi, kun siihen osuu nuo kaikki juhlapäivät. Vaikka ei noina päivinä mitään erityistä tekisikään, on ne päivät silti aina tavallista arkipäivää ihanampia.

#6 uusi vanha järjestys olohuoneessa

Tadaa, vihdoin kuvia! Tämä uusi (vanha) järjestys olkkarissa toimii vaan niin paljon paremmin ja on tuonut iloa tähän kuluneeseen kuukauteen. Sohvalla on niskalle taas lämmin istua ja telkkariin ei heijastu ulkoa valo. Plus tila näyttää jotenkin harmonisemmalta ja valoisammalta. Yes!




Ihanaa viikonloppua kaikille! Täällä on erikoinen viikonloppu luvassa, sillä emme oli pariin kuukauteen olleet koko perhe vapaalla kahta päivää peräkkäin! Ja nyt siis ollaan :) Tarkoitus on levätä, liikkua, ulkoilla ja syödä hyvin! Itse starttasin tänään osiot 1 ja 4 nukkumalla päiväunet ja hakemalla Prismasta 200g pussin irtokarkkeja! :) 



4 kommenttia:

  1. Aurinko<3 Ihana tosiaan kun aurinko nousee aamulla samaan aikaan ja laskee vasta kuuden maissa :) Vaikuttaa mielialaan ja yleisfiilikseen ainakin mulla ihan älyttömästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on NIIN totta! Tuntuu, että valon lisääntymisen myötä saa ihan extra-annoksen virtaa päivään. Kevät ja kesä - we're so ready for you!! :)

      Poista
  2. Ihana postaus! :) Juuri niin ihania ilonaiheita. Sä se niin positiivinen olet! ;)

    Uusi järjestys näyttää ihan superhyvältä, ihanan rauhallinen. Ja hei, tuolta keittiön luukusta sun mies sitten aina tarjoilee drinkkejä sulle sohvalle, eikö? Yksi idea vielä tuli mieleen: mitä jos kokeilisit siirtää maton ihan kiinni sohvaan tai jopa hiukan sohvan alle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, ihana, että jaksetaan pitää hyvää fiilistä yllä näin blogien kautta ja toisiamme tsemppailemalla <3 Sitä ei koskaan voi olla elämässä liikaa!

      Ja hehee, no TODELLAKIN tarjoilee! Illat mä vaan makaan sohvalla ja tilailen milloin mitäkin mieleen tulee :D

      Apua miten villi maton siirtämisidea :D Siis VOIKO se olla jossain muualla kuin keskellä lattiaa? :O :) Pitääpä kokeilla!! Sehän voisi olla tosi kiva niin! Kiitos vinkistä <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan