ANA TUDE

25.4.2016
 
"Ja se dj oli et häh 
ketä luulet olevas täh 
sanoin sille et kato jätkä 
sä oot sä ja mie oon Antti Tuisku 
ja ihan niinku muutki 
mie oon pikkasen poikki 
ja mä tulin tänne bailaa  


mä tulin tänne bailaa 
mä tulin tänne bailaa 
mä tulin tänne bailaa 
joten laita se what is love 
joten laita se what is love 
tai muuten mä flippaan 
ja sit ku mä flippaan 
peto on irti"


Meillä oli viikonloppuna kunnon Antti Tuisku -teema. Perjantain ja lauantain J oli töissä Peto-shown merkeissä ja eilen Nopsu pääsi isin "työpaikalle" mukaan ja törmäsi käytävällä idoliinsa ilmielävänä. Nobbe ihastui Antin tukkaan ja Antti Nooan uuteen lippikseen.

Itse pääsin eilen illalla katsomaan shown ystäväni kanssa ja olihan se näyttävä! Vanhana (siis NIIN vanhana) tanssijana ja esiintyjänä arvostan kovasti hyvin tehtyjä, näyttäviä keikkoja. Itseasiassa yksi tanssijoista onkin sata vuotta sitten tanssinut samassa ryhmässä Joensuussa, kuin minä. Tuli jotenkin huippu fiilis, että hän on päässyt tekemään työkseen sitä, mitä rakastaa. Ja samoin Antista kyllä paistoi joka kulmasta se, että lavalle tuo poika on luotu olemaan. Hyvä Antti. Hyvä banaanit. Ja hyvä mun pojat!

Oliko joku teistä lukijoista keikalla? Mitä tykkäsitte?
9 kommenttia:

 1. Wowtsi! Oon kyllä niin vähän kateellinen Nopsulle! Tuo on tähtien kanssa frendeily on varmaan aika kova valttikortti kohta tyttöjen keskuudessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Mutta hauskaa, että kun poika ns. kasvaa julkkisten keskellä (no ei todellakaan niin tee, kunhan nyt vaan välillä törmäilee noihin), niin jääköhän sille semmoinen, että ei ne oo mitään Super Tyyppejä - ihan tavallisia ihmisiä vaan :) Toivottavasti! Tyttöjen kiinnostusta on viime päivinä saatu täällä kyllä erityisesti tuon uuden lippiksen ansiosta ;)

   Poista
 2. Oli varmasti hyvä keikka ja voi vitsi tota poikien yhteiskuvaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö oo ihana! Molemmat on jotenkin niin suloisia siinä :) Antti ihan fiiliksissä, kun pääsi tapaamaan Nopsun :D :P ;)

   Poista
 3. Voi en ehkä kestä tota yhteiskuvaa! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan ylisuloinen :) Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Voi en ehkä kestä tota yhteiskuvaa! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä hyvä keikka,tykättiin Heidin kans molemmat tosi paljon.Ja toi yhteiskuva on kyllä niin söpö!Ja magee lippis Nopsulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että teilläkin siis onnistunut ilta! Ja ei ehkä ollut ihan niin horror keli paluumatkalla, ku meikällä. Ja en ees ala tosta lippiksestä! Se on saanut viikonlopun niin paljon ihailua kaikilta esiintyjiltä ja tanssijoilta (Antti Tuiskun ja Sandhjan), että nyt mäkin alan jo haluta samanlaista :D Miks cittarissa ei ollut aikuisten kokoja?? :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan