MOI

28.4.2016

Joku ehkä huomasikin, että minut sai myös houkuteltua mukaan Kaksplus-blogien porukkaan. Ja mikä jottei, kiva kokeilla, millaista on bloggailla jossain yhteisössä. Kuitenkin, edelleen, teen tätä harrastusta täysin "omilla ehdoillani". Tarkoitan sitä, että postaustahti on mitä on - joskus tiheämmin, joskus harvemmin. Kuvia aina on. Joskus laadukkaampia, joskus turvaudutaan puhelinkuviin. Tekstit ovat omasta elämästä; sellaisina hassuina ja epätäydellisinä, kuten elämäkin.

Koska siellä ruudun takana saattaa nyt hyvällä munkilla olla joku uusi nassukka, ajattelin olla kohtelias tyttö ja esittäytyä.Nimi  Pirita

Ikä  Öö.. toi noin.. 30+ :)

Asuinpaikka Pääkaupunkiseutu

Perhetilanne Yksi ihana aviomies, kulkee blogissa ytimekkäällä nimimerkillä J. Yksi ihana, maailman rakkain ja välillä mahdottoman uhmakas pieni mies N, eli Nopsu Nobbe Nopsukka. Syntynyt syksyllä 2013, joten kolmatta vuotta posotetaan kohti lokakuun synttäreitä.

Työtilanne Käyn täyspäiväisesti töissä. Vielä muutaman päivän nykyisessä ja sitten hyppään uuteen. Samalla myös Nobben hoitopäivät muuttuu neljästä viiteen. Iik! Ja pitenee puolella tunnilla per päivä. Iik! (siltikin onneksi vain 7,5h, joten ei oikeasti ehkä syytä ottaa -piip-mutsi -huonoa fiilistä. EHKÄ.)

Harrastustilanne Kehnohko. Harrastin nuorempana lähes 15 vuotta aktiivisesti tanssia keikkojen ja kisojenkin merkeissä. Nykyisin harrastan epäaktiivisesti jumppia ja salia. Jos voisin, tanssisin edelleen ja joogaisin. Ah!

Ulkonäkötilanne Vakiokehno. Tukka saisi olla paksumpi, vyötärö ohuempi. Pituutta on sen sijaan just sopivasti, tykkään olla pitkähkö. Kesällä otan liikaa aurinkoa, koska tykkään saada ihoon väriä. Ja sitten murehdin, että altistin itseni taaaaaas kerran liialle säteilylle.

Tämän hetken pop ja hot Lähdetään parin viikon päästä Nopsun kanssa Tukholmaan, koska isimies on siellä pari viikkoa töissä. Odotan!! Jee!! Stockholm hej på dig!!

Kesähaaveet Kesä menee osittain työn parissa, mutta vähän päästään lomailemaankin. Odotan eniten kiireetöntä ja stressitöntä oloa perheen kanssa. EI! En odota eniten. ENITEN odotan oman rakkaan siskon häitä!!

Pari omituisuutta En osaa oksentaa, en ole ikinä oksentanut. Ei toimi meikä niinpäin. Ja en voi katsoa kiipeilyä saati sitten itse kiipeillä. Minua alkaa sattumaan, pistelemään kämmeniin ja ne hikoavat litroja. Nytkin kuulkaa näppis vesivahinkouhan alla!! En keksi tähän muuta selitystä, kuin että olen edellisessä elämässä kuollut kiipeillessä. Osaan heiluttaa korviani. Jos olen fiksu, niin nyt lopetan tämän listan, koska muuten saan varmasti sanoa kiitoshei niille vähillekin uusille tyypeille :D


Huippua, jos tulit nyt mukaan Pandamaman (epä)villiin arkielämäviidakkoon!
Nice to met you.


10 kommenttia:

 1. MOI! <3 ;)

  Hauskoja faktoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. What can I say - oon hauska tyyppi :P No ei, kiva höpötellä vaan niitänäitä :) Ja super super kiva, kun oot pysynyt mukana lukemassa! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Otan ton kohteliaisuutena! Ei tarvii tarkentaa oliko :D

   Poista
 3. Moi vaan! :D Ja onnea uudelle blogikodille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whuppiduu, kiitos <3 Kiva kun seurailet :)

   Poista
 4. Ihana Pirita! Sai taas nauraa :D

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tervetuloa mukaan.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan