18x JATKA LAUSETTA

6.5.2016


Viime aikoina… mielialani on parantunut sitä mukaa, kun auringon valo on lisääntynyt. Stressaava talvi tuntuu vihdoin olevan menneen talven lumia, heh.

En ymmärrä… miksi puhelinliittymän vaihtaminen operaattorilta toiselle voi olla näin nykyaikana niin vaikeaa. Jos mun edellinen työsuhde päättyy 15.5. ja uusi alkaa 16.5. niin MIKSI minun täytyy kuitenkin siinä välissä (missä välissä?) siirtää liittymä ensin omiin nimiini? Hä? Miks?

Seuraavaksi ajattelin… mennä parvekkeelle aurinkoon lukemaan kirjaa siksi aikaa, kun Nopsu nukkuu päiväunia.

En osaa päättää… kumpi on mun suosikkimaku Ben&Jerrysiä; Cherry Garcia vai Fish Food. No, kumpi??

Muistan ikuisesti… millaista oli lapsena mennä isin kanssa laskettelemaan. Se fiilis, kun pakettiautossa sai kuunnella Madonnan kasettia tarpeeksi kovalla ja laskettelurinteet tulivat näkyviin. Sen muistan. Ikuisesti.

Päivän paras juttu… on samalla päivän haikein juttu. Viimeinen hoitovapaapäivä. Olen tähän asti tehnyt 80% työaikaa eli ollut aina perjantait pojan kanssa kotona. Näistä päivistä on tullut jo tosi tärkeitä ja ihania yhdessäolon päiviä. Myös siivouksen ja pyykinpesun päiviä.


Noloa myöntää, mutta… hieman raskas talvi toi itselle muutamia (köh, muutamia) lisäkiloja. Voi kun kesä jotenkin maagisesti veisi ne mennessään!

Viikko sitten… olin viettämässä kotona 7h vapaapäivää, josta 6 tuntia siivosin. Jep, KonMari.

Kaikista pahinta on… hammaskivenpoisto. Siis ihan oikeasti en tiedä juuri mitään kivuliaampaa. Ja arvatkaa, olen just ensi viikolla menossa. Ja arvatkaa, lykkäsin tätä käyntiä PUOLI VUOTTA eteenpäin, koska.. (palaa lauseen alkuun). 

Salainen taitoni on… heiluttaa korvia, ja koukistaa etusormi niin että se taipuu VAIN ylhäältä päin toisesta nivelestä! Haha, testaapa sitä!


Jos saisin yhden toiveen niin se olisi… Terveys. Itselle ja läheisille. Sitä mahdollisimman paljon koko loppuelämäksi!

Minulla on pakkomielle… käydä aina ennen jumppaa tai salia vessassa, vaikka olisin juuri kotona ennen lähtöä käynyt. 

Söin tänään… ihan tavallista kotiruokaa. Eilen tuli herkuteltua vaikka ja mitä, joten tänään taas koetettava tehdä terveellisempiä valintoja.

Ärsyttävintä on… Kun sukat menee kengässä ryttyyn tai tennarin/lenkkarin kantapää menee ryttyyn, kun tunkee kenkää jalkaan. Ai että!! MGHRHGHRR!


Tekisi mieli… lähteä viikonloppulomalle jonnekin kivaan kaupunkiin jonkun ihanan ystävän kanssa. Kuka ilmoittautuisi seuraksi ja mistä keksittäisiin aikaa ja rahaa?

Minusta on söpöä… kun vanhempi pariskunta kävelee käsikädessä <3

Hävetti… moni sanominen ja tekeminen raskausaikana. Siis minusta tuli välillä jopa fyysisesti hieman aggressiivinen. Muistan joskus esim. ruuhkabussissa astuneeni ”vahingossa” jonkun varpaille, koska tyyppi oli vahingossa tönäissyt minua tms. En edes muista kunnolla näitä juttuja, mutta hitto että noi hävetti jälkeenpäin! Tuntui ihan, että tekijä oli joku muu kuin minä.

Olenko ainoa, jonka mielestä… Fitnesspäiväkirjojen Oona on ihan supercool ja Nanna on ihan sairaan ärsyttävä? :D



Postauksen "kysymykset" kopioitu luvan kanssa Saijiksen blogista. Saa lainata eteenpäin vapaasti! :) Voisin haastaa mukaan mun bloggaajakaverit Maria / Love Beyond Words ja Minna / In Her Eyes


8 kommenttia:

  1. Hahaa.. Olipas hauska postaus :D

    VastaaPoista
  2. Jee, nää on hauskoja! Kiitos haasteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopea oli sun vastaus haasteeseen :) Ja HYVÄ!

      Poista
  3. Olipas hauska! Minulla on sama pakkomielle 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva jos upposi :) Ja joo, pakko se vaan on käydä. Ei tiiä mitä muuten vois tapahtua :D

      Poista
  4. Ai nyt minullekin selvisi mistä tämä haasste on lähtenyt! Törmäsin haasteeseen eilen kahdessa blogissa ja oli pakko toteuttaa! Hauskasti olit jatkanut lauseita! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No alun alkuahan ei kukaan varmaan tiedä, mutta minusta kans oli kiva toteuttaa :) Ja kiitos kommentista :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan