HUHTIKUUN SUOSIKIT

1.5.2016

1# UUDET PYYHKEET


Tiedättekö, kun Citymarketissa aina kassalla kysytään, että "Keräätkö leimoja?" - no, nyt keräsin! Ja ostin meille laadukkaat pyyhkeet! Ai että, miten pehmoiset ja herkullisen väriset nämä Finlaysonin pyyhkeet ovatkaan! Toivottavasti säilyisivät käytössä myös pehmeinä. Onko jollain joku vinkki, kun käytössä (pesussa) pyyhkeet tuppaavat aina menemään kovaksi koppuraksi?

Pinon päällä myös Essien kynsilakka. Ostin tämän vähän niinkuin itselleni onnitteluksi siitä uudesta työstä. Olin koko kevään himoinnut tätä mintunvihreää (lempivärini pinkin ohella, ja laventelin) (ja valkoisen) lakkaa, mutta pirskatti sentään - eihän se kynsissä näytäkään yhtään niin hyvältä, kuin ajattelin! Vihreä tietysti korostaa ihon punaisuutta ja punotuksia, jolloin lopputulos ei ole lainkaan niin imarteleva, kuin haaveissa. Damn you real life!


2# KONMARI


Aijaijai!! Siis japanilainen tyyppi (JAPANI, rakkauteni), joka rakastaa järjestelyä. Täytyy olla minun siskoni edellisestä elämästä! Kirjaa on hieman hankala kuvailla ilman, että kuulostaa täysin kajahtaneelta. Se kuitenkin kertoo siitä, kuinka järjestelemällä, karsimalla ja organisoimalla tavaransa saa elämään lisää iloa ja hyvää mieltä. Osa tekstistä hieman huvittaa, mutta ihan oikeasti tunnistan itsessäni niin paljon samanlaista ajattelutapaa.

Ja voitteko uskoa, viime perjantaina kun minulla oli vapaapäivä, järjestelin viisi ja puoli tuntia yhteen putkeen. Jep. Mitä sanoinkaan kajahtaneisuudesta.


3# KYNNENKOVETTAJA


Bumerangi takaisin kynsiaiheeseen. Ennen niin hyväkuntoiset kynteni ovat viimeiset pari vuotta olleet tosi liuskoittuvat. Olen kokeillut hoitavia lakkoja ja ilman kynsilakkaa olemista. Mikään ei tunnu tepsivän. Työkaverini vinkkasi kynnenkovettajasta ja kyllä - tämän avulla kynsilakka pysyy paljon pidempään kauniina ja kynsi kasassa! En tiedä, onko mikään pitkän aikavälin ratkaisu, mutta tähän hetkeen muy bien!


4# KAHDESTAAN


Meillä on kahden aikuisen perhe ja olen siitä aivan sairaan kiitollinen. Varsinkin, kun meillä ei asu sukulaisia lähimaillakaan, niin olemme melkolailla oman porukan varassa, tuli taudit tai kiireet tai yksinäisyydet. Välillä kuitenkin "joutuu" pärjäämään hetken kahdestaan lapsen kanssa. Tunnustan, tämä oli aluksi minulle (lähes varmaan vuoden) aikamoinen kauhistus.

Viimeksi oltiin yön yli Nopsun kanssa kahdestaan noin vuosi sitten (hassua, mutta totta). Nyt olimme tällä viikolla tiistain ja keskiviikon kaksin ja vitsit, se oli vaan ihan super kivaa! Nobbe uhmaa minulle paljon vähemmän ja meillä päivät meni tosi ihanasti. Tämä antaa hyvää potkua tulevaan kahteen viikkoon, kun J lähtee Tukholmaan töihin. Jaiks. Onneksi tulee kuitenkin välillä viikonlopuksi kotiin.


5# TENNARIKELI


Nuff said. Heippa hei talvirotiskot. Terve taas tennarit! Olikin jo ikävä <3 Vaaleanpunaiset on ostettu Bangkokista, punaiset täältä Suomesta äitiyslomalla elämää piristämään ja valkoiset sain viime vuonna synttärilahjaksi.

ps. pitäisköhän noi punaiset pestä :)


Mitkä jutut ovat olleet teidän huhtikuun suosikkeja? Mitä fiilistelet just nyt? Niin ja oliko jollain hyviä vinkkejä tuon konssien kärkiosan puhtaaksiräjäyttämiseen? 



10 kommenttia:

  1. Oma huhtikuun lempijuttu on aika helppo valita: omakotitalon löytyminen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, you little thunder stealer :P Tuota on kyllä hankala pistää paremmaksi :D Okei, no mun uusi työ kyllä on aika kova kilpailija!

      Poista
  2. Mulla on sun pyyheongelmaan vastaus, mutta et tuu tykkäämään siitä ;) se nimittäin on kuivausrumpu. Ihan selkeen eron huomaa kyllä pyyhkeissä, jos ne on rummutettu! Meillähän ei siis tätä ylellisyyttä edelleenkään oo, mutta vanhemmilla välillä käyny pyyhe- ja lakanapino pesussa ja rummussa siellä käydessämme.

    Meillä mä oon se, johon suurin uhma kohdistuu ja se on kyllä välillä tosi raskasta. Vaikka Nikokin kyllä osansa saa :D Mut tollaset kahenkeskiset jutut on silti yleensä kivoja ja huomaa, että O nauttii niistä.

    Mä hommasin kans viime vuonna muistaakseni valkoset converset. Mulla oli parhaina menokesinä (eli jokunen vuosi sit ;D) punaset lyhytvartiset, joiden perään haikailen edelleen :D heitin ne roskiin vasta kun olivat reikäset! Vähän himottas ehkä hommata uudet punaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, the damn kuivausrumpu koettaa nyt vihjailla mulle joka käänteessä hankinnan järkevyydestä :D Tuo muuten on varmasti ihan totta!! Siis sen takia meillä kans kotona (Joensuukotona) on muhkeat pyyhkeet!

      Ihana, että tekin saatte välillä olla kaksin Isomman Ompun kanssa <3

      Converset on kyllä vaan niin hyvät kengät! Tosi kestävät, menee mekon tai farkkujen kanssa ja sopii ainakin mun jalalle hyvin. Hihi, nään mielessäni jo nämä Sinin Menokengät :D

      Poista
  3. Mä olisin kans tullut kehumaan kuivausrumpua! Se on oikea arjen pelastaja, en tajua miten jaksoin sitä refluksivauva-pyykkirumbaa aikanaan ilman moista kapistusta. No toinen vinkki on sitten, ettei käytä pyyhkeisiin ihan kaikkein kovinta linkousta vaan hiukan vähemmän tehokasta, silloin ei tule ihan niin kovaksi kuivuva pyykki.

    Ihana postaus jälleen, ja hauska kuulla, että kahdestaan N. uhmailee vähemmän. Meillä on ihan sama! Jos paikalla on kaksi aikuista, niin uhmailua kyllä riittää.

    Mun huhtikuu oli jotenkin ihan tosi kiva ja tapahtui monia mukavia juttuja, mutta kohokohtana pitää kyllä nostaa esiin Madeiran lomamatka. Loma teki meille aika hyvää aika monella tavalla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, toivottavasti J ei siellä Ruotsissa nyt lue näitä kommentteja :D Se siis on jo kauan kinunnut meille kuivausrumpua, mutta mulla on kaksi huolta: ensimmäinen SE EI MAHDU MEILLE. Siis pelkään, että kylppäristä tulee to-si ahdas, jos sinne tunkee sen ja en halua sitä :/ Toinen on se, että voiko sinne oikeasti tunkea kaikki pyykit? Kestääkö kaikki vaatteet sen rummutuksen?

      Ja kiitos kommentista plus kiva kuulla, että teillä ollut myös kiva huhtikuu! Tässä huhtikuussa ehkä oli jotain taikaa :) Loma on aina hyvä idea :)

      Poista
  4. On mulla hei tietty vinkki Conssien kärkiosaankin. Universal Stone. Sillä saa just noi valkoiset kumiosat superhyvin puhdistettua, toimii myös valkoiseen nahkaan (esim. kun nahkalaukku ottaa itseensä väriä farkuista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niksi Suvi :D Täytyypä testata! Myös ihan toi koneessa pesu näytti olevan hyvä idea :)

      Poista
  5. Luin kuukausi sitten ton Konmari kirjan että hurahdin siitä täysin. Ja kyllä, kuullostin kajahtaneelta kun kerroin siitä tutuille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, samassa veneessä ollaan siis! Meilläkin mun mies hellästi kuittailee, että laittoi nyt paidat silleen nätisti kaappiin ja huomasi heti, että niillä on tosi paljon parempi olla nyt <3 :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan