NOPSUSMIT

10.5.2016Käytiin yksi aamu salilla Nobben kans. Pätkä oli lapsiparkissa ja mamma nosteli rautaa. Treenin jälkeen Nopsu katsoi kiinnostuneena salin laitteita, johon minä "Haluaisitko sinäkin isona sitten tulla joskus salille ja kuntoilla?". Nopsu: "Joo, haluan. Ja sitten.. sitten äiti voisi mennä lapsipaakkiin."


Isimies oli viikonloppua töissä ja itse podin taas kerran huonoa omaatuntoa siitä, kun leikin niin vähän Nopsun kanssa. Juttelin ruokaa laittaessa "Huomenna sitten isi on taas kotona ja leikkii paljon Nopsun kanssa. Isi on kyllä paljon taitavampi leikkimään, kuin äiti, mutta kyllä äitikin yrittää." Nopsu kallisti päätään ja totesi lähes teatraalisen säälivällä katsella "Niin.. Äiti yrittää."


Menen makuuhuoneeseen ja poika on levittänyt jalkoihinsa vähintään sentin kerroksen valkoista kosteusvoidetta. Hämmentyneeseen katseeseen vastaus on:
"Minun jalat oli ihan tummat!"
"Niin, tarkoitat varmaan, että kuivat, että jalat oli ihan kuivat, niinkuin äiti aina sanoo."
"Ei, kun tummat."
"No, ainakaan enää ei ole tummat."Rauhassa pohdiskellen: 

"Betoniautoa... kippiautoa... lakaisukonetta.. ja pakettiautoa minä ajan sitten kun.. minä kasvan isoksi.. viikonloppuna.

9 kommenttia:

 1. Anonyymi10/5/16

  Nämä on niiin hauskoja, sai taas mummi hyvät naurut. Ja miten syvällisiä viisauksia niihin kätkeytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos ilahdutti :) Ja onhan se totta, että kaikkiin näihinkin liittyy kyllä paljon ajattelua ja pohdintaa siellä lauseiden takana.

   Poista
 2. Nämä on kyllä ihan parhaita! Ikävä Nopsua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juna juna juna juna juuuuunaaaa!!! Tai sitten kesäkuussa Finnairin kesähinnat 58e suunta. TERVETULOA :P <3

   Poista
 3. <3 En kestä! Muistatko kun kommentoit joskus mulle T:n hauskoja juttuja. Ja nyt teidän Nopsu höpisee yhtä höpöjä ja ihania koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan :) Nyt kun muistutit :) Se on ihan totta! Ja nämä jutut varmasti vaan paranee tässä ajan kuluessa - kirjoitan näitä tänne ylös, koska ei näitä muuten sitten vanhana pappana muista <3

   Poista
  2. No ei muista ei, äh mun pitää kans aktivoitua tässä asiassa!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan