VIIKKO KAHDESTAAN

8.5.2016

Optimisti voisi tuosta otsikosta ajatella, että ollaanko päästy miehen kanssa olemaan viikko kahdestaan. Buhaha, ei sentään! Ollaan päästy kahdestaan olemaan yön yli tasan kaksi kertaa Nopsun syntymän jälkeen :) Sen sijaan kulunut viikko meni meillä kahdestaan niin, että isukki oli Tukholmassa töissä. Tässä vähän kännykällä napsittujen kuvien kera koonti viikosta.


J lähti sunnuntaina puolen päivän aikaan. Me käytiin iltapäivällä Espoossa (älä kysy missä siellä, jossain kaaaaaukana) lasten vapputapahtumassa. Eka kuva sieltä. Mukana oli mun opiskeluaikaisen ystävän (paljastus: poikaystävän!) perhe, mutta juttelu jäi vähän köykäiseksi, kun lapset juoksivat sinne tänne. Illalla Nopsu alkoi sitten jo niiskuttamaan ja aivastelemaan. Nuhahan sieltä tuli meille alkuviikoksi kylään. Startti oli kieltämättä aika kaoottinen. Sairastumassa oleva lapsi, itsellä viimeiset päivät töissä, mies eri maassa, ei hoitoapuja saatavilla. Miten IHMEESSÄ tästä selvitään? Untakin sain vain noin neljä tuntia ekana yönä Nopsun heräilyn ja oman stressaamisen kanssa. Tilanne tarvitsikin maanantaina välitöntä suklaakakulla tasapainotusta!Onneksi pojalle ei kuitenkaan noussut kuumetta ja nuha oli sen verran lievä, että pystyi olemaan hoidossa kaikki nuo kolme päivää. Itse siis pääsin töihin. "Äiti, miksi sinulla ei ole housuja jalassa?", kysyi Nopsu monta kertaa aamulla, kun mekossa töihin lähdin :) Toinen kuva on iloa ja vapauden riemua kun KOULU LOPPUI JA PITKÄ KESÄLOMA ALKAA! Okei, tämä oli se fiilis mikä minulla oli. Todellisuudessahan kyseessä on melko tasan 10 päivää lomaa :)Säät sen sijaan osuivat aivan nappiin näille lomapäiville. Koko viikon on ollut yli 20 astetta. Uskomatonta! Oltiin vapaapäivinä ulkona lähes koko ajan. Toisessa kuvassa on ihana päiväkodilta kotiin tuotu paketti, jonka sain tänään aamulla avata.Torstaina saatiin seuraa Nopsun kummitädistä (jeee!!) ja lähdettiin tekemään Ikean reissu. Se meni ihan huippuhyvin, vaikka eihän tuo tirriäinen siellä paikallaan halua pysyä hetkeäkään. Ruoka oli hyvää ja pikakelauksella saatiin myös tehtyä ostokset. Okei, ehkä puolet suunnitelluista, mutta kuitenkin.Perjantaina illalla koetti se hartaasti odotettu hetki, kun hurautettiin lentokentälle isiä vastaan! Oltiin siellä jo hyvissä ajoin ja käytiin hakemassa Alepasta Nopsulle pillimehua ja Starbucksista mamalle iced decaf vanilla latte. Eli koheiiniton herkkukahvi :) Isukin lento oli jopa hieman etuajassa, joten kauaa ei tarvinnut odotella! Mikä ihan tunne oli saada koko perhe taas autoon ja huristella kotiin! Kyllä me ollaan onnekkaita, kun meillä on me!

Viikonloppu onkin allekirjoittaneella mennyt nyt sitten kipeänä, mutta onneksi on saanut rauhassa sairastaa, kun on toinen aikuinen pitämässä tuolle duracell-pupulle seuraa <3

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille tänään!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan