ALE ALE ALE

26.6.2016

Käsi pystyyn kuka rakastaa aleshoppailua? Minä minä minä! Tykkään shoppailusta, mutta eihän se oma talous siitä niin kauheasti välitä. Siispä onkin ihan parasta mennä tekemään hyviä löytöjä aina talven ja kesän alennusmyynneistä. Tänä viikonloppuna tein kaksi todella pikaista pyörähdystä ostoksille ja sain mielestäni aika hyvät saaliit.


Päiväkirja, jota aion täyttää hienolla idealla, jonka sain eräältä vloggaajalta. Ruotsissa katsoin ihan tarkoitukseen tehtyjä päiväkirjoja, mutta ne maksoivat yli 30 euroa. Tämä on ihan tavallinen muistikirja, jota alan täyttää niin, että 1.7. kirjoitan pari lausetta muistiin siltä päivältä. Sitten seuraavalle sivulle 2.7. Ja (tässä tulee homman juju) seuraavana vuonna 1.7. kirjoitan samalle sivulle alapuolelle pari lausetta! Näin jatketaan 3-5 vuotta. Ajattelin, että tämä voisi olla hauska juttu näin pikkulapsiaikaan ja tehdä kivan muiston. Tämä ei itseasiassa ollut muuten alennuksessa :)

Ruskea luomiväri, laventeli kynsilakka ja eteerinen piparminttuöljy, kaikki puoleen hintaan. Piparminttuöljy on hyvä silloin, jos flunssa iskee. Sitä vaan lapselle kylpyveteen ja tippa paidankaulukseen tai tyynynkulmaan. Sama toimii aikuisillekin. Vaikkapa jalkakylpynä. Tai iholle hierottuna esim. kookosöljyyn sekoitettuna.


Farkkupaita - tämä menee täydellisesti TÄHÄN mainitsemaani sarjaan. Paita on vielä 100% puuvillaa ja alennusprosentti oli 50. Ainut harmin kökkäre on, että vasta kotona huomasin yhden nepparin olevan irti. Höh ja pöh. Täytyy vielä miettiä, mitä teen. Kyseessä oli nimittäin viimeinen tuota kokoa.

Valkoinen kauluspaita - ja PING, täydellisesti samaan täydelliseen vaatekaappiin! Tässä 75% puuvillaa ja loput jotain, mikä tekee kankaasta hivenen joustavaa ja sitä myöten erittäin mukavaa päälläpidettävää. Myös värisävy (hieman enemmän luonnonvalkoinen) on tosi toimiva suomalaiseen naamaväritykseen :) Aleprosentti 50.

Shortsit kesään ja hanskat syksyyn Nopsulle. Molemmat -50%.

Men herregud, unohdin aivan täysin mun 20 sekunnin shopping spreen H&M:lle!! Lähdin siskon kanssa viemään sinne vaan kierrätykseen vanhoja vaatteita ja samalla kurkistin lasten osastolle. Sillä lopputuloksella, että kahdet collegehousut, collegepaita ja kaksi pitkähihaista T-paitaa. Kaikki -50%. Alkaa olla tuo seuraava vaatekoko 98 jo täynnä hyviä vaatteita Nopsulle pitää syksyllä ja talvella.

Ja mukaan lähti myös puoleen hintaan urheilutoppi itselle. Se ihan sovittamatta, mitä en tee niinku ikinä. Sanoinhan; 20 sekuntia.


Toivottavasti tämä postaus ei aiheuta kenellekään läheiselle minun ilmoittamista johonkin shoppailuvieroitusohjelmaan - koska laadukkaat alelöydöthän on kuin LAITTAISI RAHAA PANKKIIN ;)

Onko muut ehtineet jo kesän alennusrekkejä pläräämään? Hyviä löytöjä?? 




5 kommenttia:

  1. Minä laiskana ja huonoista työvuoroista kärsivänä siirsin aleshoppailuni nettiin. Henkkamaukkaa on tulossa äidille ja tyttärelle ja fyssarin sanoista viisastuneena tilasin Xxl.fi:stä parit kengät sovitukseen. Seisoma-/juoksutyöläisenä jalat kun ovat tosi kovilla jopa 9-tuntisten työpäivien ajan.. Ja allekirjoitan täysin tuon "rahaa pankkiin"-ajatuksen, mä ajattelen aina vaan kuinka paljon säästän, en sitä paljonko tuhlaan :D Ensi viikon vapaapäivänä itseasiassa reissu Ikeaan, säästänhän sentään 50e ostamalla lisää puutarhatuoleja! ;) Silti veri vetäis ihan fyysisesti hiplailemaan alerekkejä..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ninni :) Nettishoppailu se vasta onkin paha juttu, koska sitä voi harrastaa koska vaan! :) Kiva, että löysit sieltä alennusmyynneistä juttuja itsellesi ja tytölle. Kengät on kyllä tosi tärkeät ja pitäisi muuten itsellekin löytää uudet treenikengät! Hyvää Ikanan (niinkuin meillä Nopsu sanoo) reissua!

      Poista
  2. Täällä ilmoittautuu maailman huonoin aleshoppailija! Olen oikeasti tosi surkea tekemään minkäänlaisia alelöytöjä. Yleensä (kuten viime viikolla) kun lähden aleshoppailemaan, niin löydän pelkkiä normaalihintaisia... Onneksi sitten muuten olen tosi hyvä hyödyntämään kaikkia alekoodeja ja muita, joita on alennusmyyntien ulkopuolellakin. Mutta siis sulla on tosi kivoja löytöjä ja pisteet siitä, että osaat ostaa Nopsullekin pinkkiä. Se on tosi kiva väri myös pojalle, mutta mä en oikein ole osannut vielä T:lle sitä väriä ostaa. Pinkki kauluspaita olis kyllä superhieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, muistan että sinäkin teit hyviä "ale" löytöjä :D

      Ja tosiaan, pinkki on kyllä minun mielestä myös pirteä väri ja tuo kivaa kontrastia muuten yleensä sinisävyisiin vaatteisiin. Puhumattakaan tietysti siitä, että on Nopsun suosikkiväri :) Pinkkikauluspaita olis aivan IHANA <3

      Poista
    2. Oih, onpas ihana lempiväri Nopsulla! Meidän T:n suosikkiväri ylitse muiden on kirkkaanpunainen. :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan