MEIDÄN JUHANNUS

25.6.2016








En ole erityisen "juhannusihminen" sen enempää, kuin välitän sinällään uudestavuodesta tai vapustakaan. Ehkä taustalla on myös se, että harmittaa, että usein kaikilla tuntuu olevan omat porukkansa, jossa nuo juhlat vietetään ja me tupataan olemaan kotona vaan.

Tänä juhannuksena olin jo hyvissä ajoin "tilannut" tuon rakkaan siskon tänne meille kylään. Tämän jälkeen alkoikin sitten sadella kutsua suuntaan jos toiseenkin! Ihme homma tämä elämä. Lähdittiin siis perjantaina käymään Lempäälässä Nopsun kummien luona, jossa olikin isot juhannuskekkerit varmaan parin kymmenen ihmisen voimin. Hengattiin siellä iltapäivä ja ilta. Ensimmäinen kuva on Ideaparkista, jossa Nopsu ehkä vähän rakasti tuota paloautoa. Sitten luvassa oli trampoliinia, palomiehen leikkimistä vesiletkun kanssa ja käynti upeassa itse tehdyssä pihasaunassa.

Tänään keli on ollut ihanan lämmin ja lähdettiinkin päiväunien jälkeen rannalle. Hauska, kun muistaa, että tuossa samalla rannalla Nobbe istui vielä pari kesää sitten juuri ja juuri istumassa pysyvänä, vedenrajassa kaverinsa Ellan kanssa, molemmat yhden sateenvarjon suojassa <3


Sisko on täällä ollut viime päivät "kohtuullisen suosittu". Siis oikeasti äiti ja isi tulee perässä niin kaukana jossain sijalla viisikymmentä. Aamullakin kun leikki on (jo ennen seitsemää) ehditty tädin kanssa aloittaa, niin heti kun itse aloin kävellä Nopsun huonetta kohti, sieltä kuului jo kovaan ääneen "Ei saa tulla tänne, mene muualle!". Jos pikkumies yleensäkään tykkäisi nukkua kenenkään vieressä, voisin lyödä satasesta vetoa, kenen kainalossa nämä yöt olisi nukuttu <3

Hauska sattuma oli muuten, kun tietenkin siellä kyläpaikassa pidettiin kaikki yhtälailla huolta Nopsusta (Johanna varmasti eniten), niin yksi viisivuotias tyttö tuli kysymään, että "Onko N:llä yksi vai kaksi äitiä?" :)

Toivottavasti muillakin oli mukava juhannus - tai ainakin rentouttava pitkä viikonloppu! Niin, huomennahan onkin vielä vapaa, jeee!!



6 kommenttia:

  1. Anonyymi26/6/16

    Mummi jo odottaa pientä "palomiestä" kastelemaan kukkapenkkejä. Ja "kaksi äitiä" on ihan huippujuttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari viikkoa enää. Aika mukava tämä kesän kyläilytahti :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihanan leppoisalta juhannukselta! :) Me oltiin vaan täällä kodin lähettyvillä, kun Kimmolla oli töitä, mutta saipahan ainakin olla rauhassa, kun ihmiset oli kaikonneet jonnekin :D Haltialan tilallakin oli eilen ihan tyhjä leikkipaikka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ihan hullua oli perjantaina ajaa Tampereen motaria illalla, koska se oli TYH-JÄ :)

      Poista
  3. On nuo tädit kyllä arvokkaita näille pienille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on <3 Oli sitten lähempänä tai kauempana. Odotan jo itse, että sisko saisi lapsia, niin pääsisi itsekin täteilemään :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan