MY DAY 7/6

7.6.2016

Päätin ex tempore tehdä my day -postauksen :) Tervetuloa minun tiistaihin mukaan!
Päivä starttasi aikamoisella hemmottelumeiningillä, sillä olin menossa keskustaan aamupäiväksi koulutukseen ja ajattelin, että istahdan jonnekin pienelle aamupalalle. Menin yhteen suosikkipaikoistani, eli SIS Deliin (on muuten yhden entisen esimieheni ja hänen siskonsa perustama ketju). Ajattelin ottaa puuron ja teen, mutta kun laskeskelin, että ne yhteensä on jo lähes 7-8 euroa, niin ostaa päräytin sitten tuon koko aamiaisbuffan, joka oli 11,50. Okei, eihän tuota nyt joka aamu raaski (tai ole tarkoituskaan) käydä syömässä, mutta voin sanoa, että silloin jos/kun haluaa, niin oli kyllä rahan väärti! Aivan sairaan hyvää kaikkea! Söin soijajugurttia myslillä, omenasoseella ja hunajalla. Leipiä pestolla, juustolla ja vihanneksilla. Ja vielä pari palaa leipää hullun hyvällä appelsiinisuklaalevitteellä sekä tietysti mehua ja teetä.

Koulutus oli ihan ok. Valitettavasti ei yhtään niin hyödyllinen, kuin olin toivonut. Iltapäivällä perus tohina. Töissä monta kiireellistä asiaa hoidettavana, pitäisi olla puoli viisi päiväkodilla, että haetaan yhdessä J:n kans Nopsu ja mennään katsomaan myynnissä olevaa asuntoa. Olen myöhässä. Ehdotan, jos J hakee Nopsun ja minä tulen suoraan asunnolle. Tajuan bussissa, että N:lle pitää olla joku välipala. Soitan ja pyydän, jos pojat ehtisi käydä Alepalla ostamassa jotain. Saan vastauksen, että jätskin kuulema ehtii :)

Näpytän bussissa puhelimesta sitä tarkempaa osoitetta, jolloin pettymyksekseni huomaan, että ilmoitus on poistettu. Asunto on siis ilmeisesti myyty ennen näyttöä. Päädymme kaikki muutaman mutkan kautta omaan kotipihaan ja heitimme Nopsun kanssa parit Piiri pieni pyörii -tanssit, koska.. me voidaan.


Kotona syömisen jälkeen lähdin käymään hierojalla. Sain loppuviikosta selkään pahan jumituksen, jonka itse rullaamalla sitten loppujenlopuksi sain auki, mutta hartiat jäi aivan juntturaan. Olenko jo aiemmin suositellut teille Tikkurilassa olevaa Hierontaotetta ja siellä Kristiania? Aivan sairaan kiva tyyppi ja todella taitava hieroja. Myös viittä vaille valmis osteopaatti. Lämmin suositus, jos asutte yhtään näillä leveysasteilla. Meistä on vaan matkan varrella tullut jo sen verran tuttuja, että puheliaita kun olemme, on hieronnasta semmoinen superrentoutus kaukana, kun pitää koko ajan höpöttää kuulumisia ja ajatuksia :)


Kotona poikasen käytyä unille oli vuorossa vielä varpaankynsien lakkaaminen (olennaista tietoa) sekä tätä bloggausta ja vielä hippusen pitäisi valmistautua tulevan lauantain polttareihin ;) Ja hitsi vie, nuo alla olevat vihannekset tuijottaa minua tälläkin hetkellä poraavasti selkään, sillä niistä pitäisi vielä tässä jaksaa tehdä kasvissosekeittoa huomiselle. Ei auta,  sano mummo hangessa, veitsi käteen ja pilkkomaan! 


2 kommenttia:

  1. Ihana päivä ja minäkin haluun tuollaiselle extempore aamiaiselle :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen jotenkin huijaamaan perhettä tai pomoa, että pääset käymään ;)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan