BABY PINK

19.7.2016

Siinä ne on, geelilakatut kynnet. Tuli kyllä tosi kauniit. Ihanaa, kun lakkauspinta on aivan tasainen ja parasta tietysti se, että nämä kestää miljoona kertaa paremmin, kuin tavallinen kynsilakka. Nyt jo ihmettelen, että suihkun jälkeen mikään kohta ei repsota. Kävin laittamassa kynnet Tikkurilassa Spa Lotus -nimisessä paikassa. Paikka oli mukava ja kynsityttö ihan kiva, vaikka olisin ottanut puheliaammankin juttukaverin tunniksi :)

Värin valinta oli ylivoimaisen vaikeaa. Kesän ruskettuneille käsille olisi tehnyt mieli valita joku neonsävyyn taittava pinkki/oranssi. Samalla houkutti kaikki vadelmanpunaiset sekä jokainen pinkin sävy. Viime tipassa vaihdoin vielä tähän hempeään vaaleanpunaiseen. Ajattelin, että tämä on myös rusketuksen kanssa kivan näköinen ja menee hyvin sitten hääpäivänä minun tummansinisen mekon kanssa.

Ainut miinus näissä on hinta. Ymmärsin etukäteen huollon hinnan vähän väärin ja sehän on siis kalliimpi kuin tämä kynsien laittaminen. Kun siinä tulee maksua jo edellisten pois ottamisesta. Ajattelin (kokemattomana), että geeliä vaan jotenkin lisättäisiin tuonne yläosaan ja alaosaa viilattaisiin tai jotenkin niin :) Saa nähdä raaskinko pistää siis tämän rahan kerran kuussa omaan hömpötykseen ja jos, niin minkä aikaa. Nyt pitää kuitenkin nauttia näistä kauniista kynsistä!

Jos joku muuten tietää edullisen ja hyvän kynsipaikan (mitä ne nyt sitten on nimeltään) tässä pk-seudulla, niin saa vinkata! 3 kommenttia:

 1. Anonyymi20/7/16

  Koeta oman kynnen geelausta. Silloin huolto on oikeasti huolto ja tehdään kuten ajattelit. Suosittelen Susannas nail salonia Tivolitiellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ai niin ettei tule mitään väriä, että tulee vaan semmoinen vahvike omaan kynteen? Ja kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Anonyymi23/7/16

  Siis voi tulla väriä, glitteriä, koristetta, mitä tahansa. Ovat siis kuin geelikynnet, mutta ei laiteta tippejä elikkä niitä pidentimiä. Omani lyhennettiin aina ihan sormenpäätä mukaileviksi, niin pärjäsi aina seuraavat 4vkoa kasvuvaralla.

  Huollossa siis hiotaan vähän vanhaa pois ja sitten vedetään uusi päälle. Tyylin voi vaihtaa vaikka joka kerta. Aivan upeaa jälkeä ja kohtuullinen hinta.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan