ELOKUUN SUOSIKIT

27.8.2016

#1 SinkkuelämääNiin ihanan turvallista ja rentouttavaa katsoa aina päivän päätteeksi yksi jakso Sinkkuelämää. Niitä samoja jaksoja, jotka on nähnyt jo neljä kertaa, mutta.. silti.


#2 Farkut


Farkkujen ostaminen on ihan sairaan vaikeaa. Itselläkin on sen verran jaloissa pituutta ja reisissä ja pepussa leveyttä, että mitkään ginatrikoon pillifarkut ei mene, vaikka koko olisi XXL. Arvatkaa mistä löysin siis täydellisesti istuvat farkut? Citymarketista!! Kävin joskus ruokaostosten ohessa siellä vaatepuolella pyörähtämässä ja sovitin farkkuja. Ai vitsit! Ja hinta oli erittäin maltilliset 30 euroa.


#3 Nukkuminen


Olen elokuun aikana saanut kahdesti nukkua niin pitkään kun nukuttaa. Ja minähän olen nukkunut. 11 tuntia. Kyllä, pystyn helposti nukkumaan yhdentoista tunnin yöunet. Se FIILIS aamulla, kun ei yhtään väsytä!


#4 Ystävyys


Elämässä ystävät on tosi tärkeitä. On ihanaa, että meillä on tässä asuinalueella pari sellaista ystävää, että äiti on hyviä ystäviä äidin kanssa ja Nopsu lasten kanssa. Yksi tämmöinen hyvä ystävä aloitti juuri samassa päiväkodissa Nopsun kanssa. Osuttiin alkuviikosta yhtä aikaa hakemaan poikia, ja onko suloisempaa näkyä kuin tämä? Näin kärryteltiin kotimatka. Toivottavasti pojat säilyvät aina hyvinä ystävinä!

Elokuu vaihtuukin ensi viikolla jo syyskuuksi! Mukavaa viimeistä virallista kesäviikonloppua kaikille! Ja onnea siskolle uuteen kotiin :)


Sinkkuelämää-kuva www.hbo.com 

2 kommenttia:

  1. Oi, kiitos! :) Edelleen laatikoiden keskellä ollaan, mutta pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa. Huomenna mennään katselemaan mattoja, pöytiä, tuoleja...... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi taidetaan kohta päästä samaan puuhaan täälläkin :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan