FLOUUU

19.8.2016


Apua, en koko viikkona ole saanut tänne ladattua kuvia ja nyt karkasin tauko-tyyppisesti kesken työpäivän työkoneella kuvat tänne lataamaan! Here we go, tässä terkut sunnuntailta!Sunnuntaina oli mahtis päivä, koska päästiin J:n kanssa ihan kunnon treffeille! Meille oli siunaantunut liput Flow-festareille ja kuulkaa kuulkaa siitä on oikeasti kymmenen vuotta, kun meikäläinen on käynyt festareilla! Ja jos nyt lasketaan, että tähän mennessä kahdesti ollaan oltu Nopsun luota molemmat poissa enemmän, kuin tunti tai kaksi, niin olihan tuo päivä jo itsessään postauksen arvoinen.

Festarit oli kiva tapahtuma, bongattiin muutamia hyviä artisteja ja itselle puoli huivia oli katsella kaikkien pukeutumista ja meikkejä ja hiuksia. Tuli kuulkaa kuulkaa niin vanha ja nukkavieru (onko se sana?) olo, kun näki noita niin tyylikkäitä ja sileänaamaisia parikymppisiä pörräämässä kikattaen kavereidensa kanssa. Kuten äitini monesti on sanonut, sitä aina toivoo, että olisipa kymmenen vuotta nuorempi tällä samalla elämänkokemuksella!

Täytyy sanoa, että kuitenkin ennemmin itse laitan rahat musiikin suhteen siihen, että käyn joskus katsomassa jonkun hienon keikan, jossa on muhkea lavashow. Sellaisessa pystyy nauttimaan musasta paljon enemmän. Festareilla on tietysti se oma tunnelmansa ja omat juttunsa, mutta ehkä nuo keikat on tällä hetkellä enemmän omaan makuun.

IHANAA oli viettää kuitenkin paljon aikaa tuon aviopuolison kanssa. Vaikka aina väitetään, että ei me silleen tarvita mitään parisuhdeaikaa, niin on se silti ihana muistuttaa itseään, että "Ai niin, tää oli just se huippu tyyppi ja ihana poika, johon silloin ihastuin, koska se vaan on niin hauska ja symppis ja huomaavainen" <3

Kävikö joku muu tänä vuonna Flowssa? Mitä piditte? 


2 kommenttia:

 1. Anonyymi20/8/16

  Ikä on aina suhteellinen kysymys. Minun mielestä te olette niin nuoria ja ihania. Nyt itselle tulee jo mieleen Kerttu-mummon sanat, että ollapa vielä sellainen pirteä viisikymppinen ;) Silloin nuorena ihmettelin tällaista toivetta mutta nyt ymmärrän ja allekirjoitan täysin. -äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin välillä myös noita Kerttu-mummon sanoja, jos alkaa tuntumaan, että on jo ihan ikäloppu :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan