ILOISIA UUTISIA

3.9.2016


Toissa yö meni vähän valvoessa. Kävimme nimittäin kuumaa neuvottelua asuntokaupasta sähköpostin välityksellä. Muutaman käänteen ja hetkellisen hermoromahduksen jälkeen voin iloisena (ja vähän kauhuissani) kertoa: 

ME OLEMME LÖYTÄNEET UUDEN KODIN.

Aloimme etsiä kesällä uutta kotia, sillä halusimme rivitaloon sekä mielellään yhden huoneen lisää. Kriteerejä oli aikamoinen kasa muutenkin ja siihen kun lisättiin tämän alueen valtavan suuri kysyntä rivitaloneliöistä, ei homma ollut missään määrin helppo. Ja arvatkaapa kuinka pääsimme nyt tähän hyvään lopputulokseen; laputtamalla! Jaoimme ihmisten postilaatikoihin lappuja (semmoisia söpöjä haluamme-ostaa-tältä-alueelta-rivitaloneliön -lappuja) ja totta tosiaan, yksi otti yhteyttä. Heillä valmistuu keväällä omakotitalo ja tuo asunto vapautuu. 


Mikä meitä siis keväällä odottaa?

* rivitalo, jossa ihana oma pieni terassi ja piha
* pihalla viinimarjapensas! <3
* sisäpihalla todella kiva leikkipaikka
* kaksi kerrosta, alhaalla keittiö ja olohuone, ylhäällä kylppäri ja kolme makuuhuonetta
* 86 neliötä, eli ei me sinne eksymään päästä ;)
* hyvässä kunnossa oleva asunto, mutta muutama pieni remonttihomma odottaa
* minulla vähän lyhenee työmatka
* tulevaisuudessa Nopsulle erittäin hyvä ja turvallinen koulumatka
* pieni kauppa lähellä

Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa vielä yli puoli vuotta! Ja sinä aikana myydä tämä oma asunto. Tosi hyvä, ettei meille tule kiire, vaan voimme rauhassa alkaa kohta laittamaan asuntoa myyntiin. Meillä on jo hyvät (ja realistiset) kuvat otettuna - on muuten ärsyttävää, kun niin moni kiinteistövälittäjä käyttää sellaista linssiä, että huoneiden koko vääristyy aivan liikaa. Niin, ja onpa muuten ihanaa, että tässä kaupassa ei ole välittäjää välissä. Nuo "kauppakumppanit" ovat aivan ihania ihmisiä ja heidän kanssa varmasti (toivottavasti!!) kaiken sopiminen on helppoa ja mukavaa. 

No niin, nyt kaadamme vähän kuohuvaa lasiin ja skoolaamme uudelle kodille, olethan hengessä mukana? :)

Kuvat ovat inspiraatiokuvia Pinterestistä. Niitä tulee varmasti selattua tässä tulevina kuukausina ihan riittämiin ;)
10 kommenttia:

 1. JEE, ihan huippua! Onneksi teille täydellinen koti löytyi vihdoin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa, kun joku asia elämässä viimein ottaa järjestyäkseen. Tosin samaan aikaan alan jo tuntea stressin remppaan menevistä eurokasoista sekä oman myymisestä, mutta jos nyt koettaisi vähän sentään ihan vaan riemuista uudesta :)

   Poista
 2. Oi hurjasti onnea uudesta kodista:)se tunne on kyllä mahtava kun vihdoin löytyy SE oikea asunto!! Nyt vaan sisustusta suunnittelemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! Olemme kyllä tosi iloisia. Käytiin monta asuntoa katsomassa ennen tätä ja muutamasta tehtiin tarjouskin. Tämä kuitenkin tuntui heti ensi näkemältä omalta kodilta ja oltiin onnekkaita, kun tosiaan päästiin kiinni ennen julkista myyntiä ja saatiin sovittua kaupat. Sisustussuunnittelu käy jo kuumana ainakin pään sisäisesti :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Onhan nämä ihania (ja jännittäviä) käänteitä elämässä :) En malta odottaa päästä sitten esittelemään teille kotia :)

   Poista
 4. Aivan ihanaa, onnea paljon! Innokkaaana seuraan tätä projektia ja kerro, jos voin olla mitenkään avuksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!! Voisitkohan tulla meille sisustussuunnittelijaksi? :D

   Poista
  2. Ai voisinko? Tungen kaikkialle mihin vaan pääsen :D

   Poista
  3. No ehdottomasti :) Ei me mitään kyllä maksaa voida :P Onneksi tuolla miehellä on hyvä tyylisilmä myös!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan