TENNARITYYLIÄ

8.9.2016


Tykkään itse, kun jalan alla on vähän korkoa. Mielellään semmoinen tukeva tolppakorko tai kiilakorko. Olen 172 pitkä, joten vaikkapa viisi senttiä jalan alla antaa jo mukavan pituuden. Vapaa-ajalla kuitenkin kuljen aina tennareissa. Minulla on kolmet converset. Ensimmäiset ostin Bangkokista ja ne on vaaleanpunaiset nilkkakorkuiset. Toiset kirkkaanpunaiset ostin äitiyslomalla, kun ei oikeasti ollut yhtään ylimääräistä rahaa, mutta ihan kamalasti halusin juuri nuo kevättä piristäään. Kolmannet on valkoiset matalavartiset (tai siis varrettomat) ja ne sain toissavuonna äidiltäni synttärilahjaksi.


Bongasin nämä kuvat eilen ja wau miten ihania tyylejä. Ja kaikki tennareitten kanssa! Tuli välittömästi himo vaihtaa työtyyliinkin vakioksi tennarit. Kun vaan olisi silmää sitten pukeutumiselle niin, että lopputulos olisi kuvien kaltainen. Haluaisinkin kovasti ostaa taas kaappiini Adidaksen perus mustavalkoiset Superstarit. Minulla on niitä ollut eläessäni jo kahdet ja ne on vaan aivan mahtavat kengät. Olen molemmat kuluttanut lähes rikki asti.


Mitä pidätte näistä tyyleistä? Entä tykkättkö itse käyttää ennemmin korkoa vai matalia kenkiä? Mitäs mieltä yhdistelmästä siisti mekko + tennarit? 

Kaikki kuvat on löydetty täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan