HAMMASLÄÄKÄRISSÄ

28.10.2016


Eilen käytiin Nopsun kolmivuotishammaslääkäritarkastuksessa (no siinäpä sana!). Soitin päivällä käynnille aikaa ja satuttiin saamaan heti samalta illalta peruutusaika. Vaikka ollaan aina koetettu puhua lääkärikäynneistä positiiviseen sävyyn ja Miina ja Manukin kävivät hammaslääkärissä, niin kyllä Nopsua selvästi homma jännitti. Tyyppi oli vastaanotolla kuitenkin ihan super-reippaana! 

Koko se aika, mitä siinä ensin juteltiin hampaidenhoidosta, niin Nopsu istui maailman levein "hampaiden-esittely-tekohymy" kasvoillaan :) Se oli hieman huvittavaa se :D Tuo hieno tuoli meinasi sekin pikkuisen jännittää, mutta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisena (tai ihan vaan äitinä) brändäsin sen sekunnin sadaosassa Nosturituoliksi, johon Nopsu pääse kuskiksi, niin johan vaihtui tunnelma! 

Tarkistus tehtiin peilin kanssa ja poikanen oli koko ajan ihan rauhassa paikallaan. Hyvässä kunnossa hampaat olivat. Saatiin tavanomaiset muistutukset, että janojuomana vesi, sokeriset herkut vain silloin tällöin ja mielellään ruuan jälkeen sekä hampaiden pesu aina aamuin illoin. Tarran valinta ja kiitos heippa hei! Kotona Nopsu jo illalla kyseli, että milloin mennään taas sinne hammaslääkäliin? Äidille muuten pisteet tyylikkyydestä ;) - hampilääkäri oli ihan kodin vieressä ja olin hieman väsynyt, niin en sitten jaksanut vaihtaa kotivaatteita pois :) 

Miten teillä muilla on hammastarkastukset menneet? Meille muuten sanottiin, että seuraava käynti vasta viisivuotiaana! Onko muillakin niin? 


4 kommenttia:

 1. Anonyymi29/10/16

  Hieno idea tuo nosturituoli. Reipas äiti ja poika :) -mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärä tiimi :) Oli papakinyo kyllä mukana myös! :)

   Poista
 2. Anonyymi30/10/16

  Tuo nosturituoli otetaan kyllä meillekin käyttöön, todennäköisesti uppoaa kolmevuotiaalle täydellisesti. Nuo "esittelen nyt hampaitani"-ilmeet yms. ovat kyllä aina hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, loistavaa jos nosturituoli-teema toimii muuallakin! Se on kumma, mitä pienet etuliitteet saa aikaan. Onhan esim. ROSKAKUSKIHAALARI paljon kivempi pukea päälle kuin paksu ja vähän kömpelö toppahaalari ;)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan