I LOVE ME 2016

22.10.2016


I love me -messut olivat jälleen kerran huikea menestys. Ainakin jos katsoo näin lauantain osallistujamäärää. Olin itse ovella jo pari minuuttia vaille 10 aamulla, jotta saisimme ystäväni kanssa rauhassa kierrellä. No, messukeskuksen aula oli kuin sullottuna täyteen ihmisiä, jotka jonottivat ovien aukeamista. Bussit ja ratikat toivat jatkuvasti lisää porukkaa. Sisällä onneksi tungos ei kuitenkaan ollut mahdoton. 


Biozellin ständiltä löytyi tutut kasvot 365goodhairdaysin Katja oli siellä tekemässä messuvieraille lettikampauksia. Jono oli piiiiiitkä. Tarkoitus oli nähdä Katjan kanssa hänen työvuoronsa päättyessä kahdelta, mutta omaa messupäivääni varjosti - ja lopulta sen ennenaikaisesti lyhensi aika kova päänsärky. Oikeasti, bussimatka kotiin oli aika tuskainen ja kotona vaan menin pimeään makuuhuoneeseen nukkumaan kahdeksi tunniksi! No mutta, onneksi kuitenkin kolme tuntia ehti messuihin käyttämään ja palataanpa takaisin siihen aiheeseen :)  Yksi suosikeistani, The Natural Goods Company edusti tyylikkäällä messuosastolla. Myös aika hyviä tarjouksia sieltä löytyi! Ostin itse kasvojen puhdistukseen tarkoitettua savea - tulossa muuten huomenna postaus ongelmaihon hoidosta! Lisäksi nappasin mukaan käsirasvaa ja ystävälle annettavaksi vauvalle sopivaa voidetta. 


Barebarit - nuo takuuvarmat ja helposti laukussa kulkevat välipalat. Niitä lähti mukaan kuuden setti. Tarjolla oli maistettavaksi myös uutuuksia - suolaisia Barebareja. Maistoin sellaista jotain barbequen makuista ja.. anteeksi nyt vaan.. YÖK!! :D Pyörin hädissäni ympäriinsä etsimässä roskista, johon sen olisi diskreetisti voinut sylkäistä. Ei ollut minun makuuni! :D 


SUPER herkullisen lounaan tarjosi (no ei ihan tarjonnut, maksoin siitä 15e mutta ihan mielelläni maksoinkin) CoCoVi. Todella hyvä luomulaatuinen superfood-smoothie sekä lautanen, jossa oli quinottoa, crackereita ja quacamolea. Hahaha, mites se olikaan... syö vaan ruokaa, jonka mummosikin tunnistaisi ruuaksi :) No, tässä ehkä poikkeus oli sallittu. Äärimmäisen herkullinen annos! 

LOUNASJOOGAA! Eli minä ja ystäväni Kataruina söimme lounasta ja katsoimme samalla akrojoogaa. Ei VITSIT, miten taitavia tyyppejä! Aivan huikeita esityksiä ja ilme oli jatkuvasti molemmilla niin rento, että tässä kun vaan vähän chillataan pää alaspäin kaverin yhden jalan varassa... 


Mielessäni on pitkään jo poltellut paluu joogan pariin ja Elixian irtisanominen. Toivoinkin vähän löytäväni Yoga Nordicilta hyvän kymppikorttitarjouksen. Ja kun sen siis löysin, niin käytin siihen 100 euroa. Jooga on kyllä pirun kallista, mutta kympin kerta siitä ehkä pystyy maksamaan. Voih, pelkkä ajatus lämpimässä salissa joogaamisesta tuntuu nyt jo varpaissa asti ihanalta! 

I love me oli siis yllättäneestä pääkivusta huolimatta taas aivan loistava kokemus.
Huomenna vielä sinne pääsee, jos jollain sunnuntai kaipaa mukavaa tekemistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan