DEAR SANTA...

3.12.2016

Täällä ollaan taas oltu tosi kiltteinä ja reippaina koko vuosi! 🎅

Siskoni soitti eilen ja kyseli, että onko jotain joululahjatoiveita. Vastasin sekunnissa, että JOO, parketin hionta, lakkaus, vapaavalintainen määrä sisäovia, porraskaide, kylppäriin kaapit ja myös vapaavalintainen määrä muuttolaatikoita, NIIN ja tietysti kaikki vauvatarvikkeet! 

Kuten tulkita saattaa, ensi vuodelle on tähän perheeseen tulossa extramäärä rahanmenoa (mitä ei tietenkään helpota toukokuussa häämöttävä äitiyslomalle jäänti). Siispä en tänä vuonna toivo itselleni mitään joululahjoja, vaan ennemmin osallistumista näihin kaikkiin tuleviin kuluihin. 

Nopsulle sentään muutaman lahjatoiveen olen osannut keksiä, koska olisihan se nyt ihan tylsää, jos vanhempien päähänpistojen takia pikkuprinssi jäisi ilman paketteja! Tässä siis Nopsulle (dare I say, tulevalle isoveljelle) lahjatoiveet. 


 • Huppupyyhe itseasiassa on meillä jo ostettuna (kuva H&M) 
 • Nopsu rakastaa laulaa ja esiintyä, joten leikkimikrofoni voisi olla kiva (kuva BR-lelut)
 • Ajattelimme J:n kanssa antaa "kylpylälahjakortin" koko perheelle (kuva Sokoshotels)
 • Tarvetta olisi collegepaidoille, joissa ei huppua (kuva H&M) 
 • Nopsu tykkää kovasti palapeleistä, joten 16-30 palainen palapeli (kuva Lastenverkkokauppa)
 • Ikuisuusetsinnässä nahkarukkaset, joissa sormet pysyisi pakkasellakin lämpiminä (kuva Kivat) 
Koska lisäksi meillä on vielä jonkin verran työnsarkaa saada tyyppi innostumaan tulevasta isoveljen tittelistä, niin lisäksi joku "isoveljet on maailman upeimpia palomiehiä ja betoniautotkin on isoveljiä ja legotkin rakastaa isoveljiä" -tyyppinen kirja voisi olla pop. Mitä lahjatoiveita teillä muilla on joko itselle tai lapsille? 😊

4 kommenttia:

 1. Ihania toiveita <3 Meidän pojat toivovat kummatkin kitaraa joululahjaksi ja sitten tietenkin näitä jo kaupasta loppuneita munasta kuoriutuvia hahmoja! Minun oma lista on taas tänä vuonna aivan liian pitkä.. enkä siksi edes kehtaisi jakaa sitä. Heh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toivelistalla on RUMMUT, mutta ehkä niiden kanssa odotellaan vielä hieman :D Ja hei arvaa, heti kun niin jalosti ilmoitan, etten itse toivo mitään, niin mun päässä alkaa pyöriä kymmenttäin ihania lahjaideoita itselle! Katsotaan, jos nyt kuitenkin toivoisi jonkun pienen paketin ;) Pistä ihmeessä oma lista jakoon vaan!! :)

   Poista
 2. Voi mikä postaus <3 Ja kaikki nuo listalla olevat asiat on erittäin hyviksi meidän perheessä havaittu. Uskon vaakasti, että isoveljen titteli tulee vielä olemaan paaaaljon kovempi juttu kuin paloautot! Ja se on kova se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu <3 Ihan varmasti näin muuten tuleekin olemaan! Onhan se varmasti järkytys ja valtava elämänmuutos, mutta varmasti Nopsusta tulee maailman upein isoveli <3

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan