SPRING STYLE JAARITTELUA

19.2.2017

Koska olomuoto on tällä hetkellä jotain muumimamman ja keilan väliltä (kalpeuskin muuten täsmää), niin kieltämättä kevätauringon lämmittäessä alkaa haaveilla kevätvaatteista, joita voisi käyttää siinä tutummassa olomuodossaan. Toki on olemassa aivan ihania raskausvaatteita ja raskausmasun kanssa voi myös pukeutua tosi söpösti, mutta kun itse muutenkin koetan kaikissa vaatteissa miettiä pitkää käyttöikää, niin tuntuu vaan kerrassaan pöljältä laitaa rahaa nyt enää muutaman kuukauden käytössä oleviin vaatteisiin.

Selasin yhtenä iltana ihan vaan rentoutumismielessä muutamia nettisivuja ja tässä mun kevään bongailut. Sain äitiltä ja siskolta synttärilahjaksi H&M:n lahjakortin, joten siksi sinne painotus. Suuntaan kyllä sinne ansaitulle shoppailureissulle, kun vauva on saatu valmiiksi masussa ja vielä taiottu sieltä uloskin :) Kengät ovat Zalandolta, raitapaita Marimekolta ja muut H&M:ltä.

On muuten ihan ihmeellisiä nykyisin täällä Etelä-Suomessa nämä talvet. Tänäkään talvena ollut juuri yhtään semmoista kunnollista, ihanaa, aurinkoista pakkaspäivää. Ensin on pimeää ja märkää kaksi kuukautta marraskuun alusta jouluun. Sen jälkeen tammikuussa yrittää tulla talvi, jonka luovuttaessa helmikuun rooli on kiikkua jossain jäisten pihojen, räntäsateen, satunnaisen auringonpaisteen ja nollakelin välimaastoissa.

Odotan kevätpukeutumista jo ihan silläkin, että pukeutuminen oikeasti ei tällä hetkellä ole kivutonta saati kivaa. Parit hassut housut, jotka menee jalkaan - onneksi yläosiin on helpompi keksiä vaihtoehtoja. Mutta liitoskivut tekevät sen, että itse pukeminen on esimerkiksi salille lähtiessä paljon hikisempi operaatio, kuin itse treeni. Maha on muhkeasti tiellä kumartuessa ja yhdellä jalalla seisoessa vihloo aina lantioon. Lieneekin hieman huvittavaa, että puuskutan ja marmatan ensin kotona makkarissa ja eteisessä 15 minuuttia ja sitten huikkaan ovelta heipat, et nyt tää läks salille!

ps. arvatkaa mitä mun tekisi mieli tehdä hiuksille - värjätä ne kasvivärillä punertavaksi! Yay or nay? No, ainakin menen nyt raskauden loppuun asti ilman värjäyksiä. Isken sitten "synnytysraidat" päähän ennen rutistusta ja sillä letillä mennään varmaan pitkälle kesään. Jospa syksyllä sitten ekovärillä vähän ruskan sävyjä päähän :)

Tämä oli kuulkaa ihan rehellisesti vaan tämmöinen ajanviete ja itsepiristyspostaus!
Että zilpatihippan ja mukavaa keväistä (?) alkavaa, helmikuun viimeistä kokonaista viikkoa! ⛅🌂⛄✨⛆🌞

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! <3 Minä niin muistan tuon fiiliksen kun tajuaa että ei tosiaankaan kannata ostaa mitään vaatteita loppuraskautta varten. Se oli hieman sellainen epätoivoinen hetki, kun toisaalta haluaisi shoppailla jotain "pikku kivaa"! Onneksi voi sentään ostaa jonkun huivin tai laukun jos ihan hurjasti kaipaa piristystä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Ja toisaalta tää on ihan "puhdistavaakin", koska voi miettiä, että mitä vaatteita sitä oikeesti tykkää käyttää ja muutto vielä karsii omansa, niin jospa lopputuloksena oikeasti olisi pienempi vaatekaappi, mutta laadukkaampi ja sellainen, josta löytyy aina jotain sopivaa ja mukavaa - sekä sopivan kokoista jopa :)

   Poista
 2. Kaikki bongailut on ihan siun näköisiä, paitsi korkokandaalit, jotka on aivan erityisen ihanat! :) P.S "raitapaita Marimekolta", kuvassa kolme raitapaitaa.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hups! Mihinkäs sitä seepra raidoistaan :) :) Ja korkokandaalit olis kyllä kesään ihanat! Niillä hyvä keikkua vauva sylissä ja Nopsua toisella kädellä mukana kiskoen :D

   Poista
 3. Raskauden aikana voi rauhassa venyttää peruspaidat loppuun, niin saa hyvällä omallatunnolla ostaa uusia sitten myöhemmin ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten ihan totta :) Aivan ihana blogi sulla muuten, kiitos vinkistä!!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan