RAAKARUOKARESEPTEJÄ BLOGIN TÄYDELTÄ

19.3.2017


Tajusin juuri, että voisin oikein hyvin linkata tänne yhden vanhan blogini. Ajalta, jolloin tykkäsin tehdä paljon raakaruokaa ja muutenkin intoilla terveellisestä ruokavaliosta.

Älkää välittäkö blogin hassusta ulkoasusta ja hassuista kirjoituksista, se on ajan patinaa vaan se ;) Tässä muutama poiminta, joista voisi olla muillekin iloa. Itse suuntasin äsken etsimään maailman herkullisimman suklaa-appelsiini-raakakakun ohjetta, koska ajattelin semmoisen huomenna pyöräyttää :) 


Makeat herkut: 


💚 Limekakku

💚 Pekaanipähkinä-lakritsi-fudge 

💚 Appelsiinisuklaakakku

💚 Rommi-rusinajätski



Suolaiset herkut: 


💚 Raakalasagne

💚 Raakapuuro/smoothie 

💚 Suosikkiraakapuuroni


Ensi viikosta on säätiedotuksen mukaan tulossa vallan keväinen ja aurinkoinen! Jippii!! Mun suurin ilo on Adidaksen Superstarit, jotka saa jalkaan ja jalasta pois kumartumatta :) Keväistä sunnuntaita kaikille! 



4 kommenttia:

  1. Oih! Raakaruoka on <3 .. Mä oon koittanut mm. raakapuuroa, raakasuklaakakkua, raaka "pastaa".. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 <3 Voi kun sitä saisi useammin aikaiseksi tehtyä! Ehkä vähän arastelen kolmeveen makunystyröille tarjota näitä tämän tyyppisiä.. Ainakin raakapuuro on saanut jyrkän YÖK-tuomion joka kerta :)

      Poista
  2. Hoi, suurella mielenkiinnolla klikkailin tuon lasagnen reseptiin, mutta sieltä jatkoblogista, missä itse reseptin pitäis olla, on sisältö kadoksissa, kun erroria vaan pukkas. Eli oisko sulla jotain mielikuvaa itse ohjeesta? T. Utelias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieeeeei, no hei niin onkin kadonnut! Enpä huomannut itse asiaa.. nyt en kuule osaa sanoa juuri muuta, kuin että googlailla reseptiä. En vuosiin ole tätä itse tehnyt, niin tosi hatarat muistikuvat. Pahoittelut, että itse resepti (koko homman PIHVI, pun intended) puuttui!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan