MAMA'S MAKEOVER

24.8.2017
Tiedättekö mikä on kerrassaan vallan ihanaa? Mennä kulahtaneen moppitukan kanssa kampaamoon, istua siellä rauhassa lehtiä lukien pari tuntia ja poistua uudistetun tukan sekä kauniiden kynsien kanssa. 

Flamingo Hair Spasta on tullut meidän perheen suosikki. Plussia on monia. Hyvä sijainti - meiltä pääsee vaikka pyörällä, kuten minä tein. Autolle on takuuvarmasti parkkipaikka Flamingon isossa parkkitalossa ja bussit kulkee myös hyvin Jumbolle (josta siis vain kävely Flamingon puolelle). Mukavat ja osaavat kampaajat - olen käynyt sekä Outilla että Jennyllä ja molemmat hoitavat sekä hiusten leikkauksen että värjäyksen loistavasti. Suurempia mallin muutoksia en ole viime vuosina tehnyt, joten siitä en nyt ihan osaa sanoa - voit toki käydä kurkkaamassa Instagramista tiliä @flamingohairspa ja tehdä omat johtopäätöksesi. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä kohtuullinen hinta. Pääkaupunkiseudulla kampaamoreissujen hinnat huitelevat pilvissä, eikä tämäkään nyt halvin mahdollinen ole, mutta mielestäni kohtuullinen kuitenkin. 

Nopsu on myös käynyt parturikäyntinsä täällä. Pienen pojan hiustenleikkuu sujuu nopeasti ja mukavasti, hinnan jäädessä aina alle parin kymmenen euron. 

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, nyt tarvitaan elämään vähän piristystä ja mikäs sen luontevampi tapa olisi, kuin pieni ylimääräinen panostus kauneuteen.Hiuksista lähti kulunut latva pois ja laitettiin sävytteenä aivan ihana väri hiuksiin! Tosi kivasti vanhat raidat toimii pohjana ja uusi sävy on jotain toffeen ja kultaisen ruskean välimaastosta. Ehkä ei luonnossa ihan noin kuparinen, miltä näissä kuvissa näyttää. Love it, love it, love it!


Hiusten jälkeen oli kynsien vuoro. Geelilakkaus vastaa kyllä kevyttä terapiakäyntiä. Niin ihana on, kun joku hoitaa käsiä ja samalla näkee kun kynsi kynneltä sormet kaunistuvat. Valitsin lakkaukseksi klassisen ranskalaisen manikyyrin ja vielä erityisen paksulla valkoisella osalla. Ajattelin, että näin saan pidennettyä huoltoväliä maksimaalisesti :)Mitäs pidätte lopputuloksesta? Kyllä nyt kelpaa vaihtaa gaggavaippoja ja heittää vaunulenkkejä, eikö?Postaus yhteistyössä Flamingo Hair Span kanssa. 


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit on molemmat! 😍 Kyllä nyt kelpaa, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 2. Ai että ihanaa hemmottelua ja nuo kynnet kelpaisi itsellekin. <3 Kivoja päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Ihmeellistä, miten paljon siistit kynnet piristää mieltä, kun ne on kuitenkin itselle koko ajan näkyvillä - itseasiassa paljon enemmän, kuin vaikka hiukset :) Mä haaveilen vähän, että opettelisi itse tekemään omat geelilakkaukset ja hommaisi sen uunin..

   Poista
 3. Voi kuinka ihanaa! <3 Minä niin haluaisin taas alkaa huollattamaan kynsiä - en vaan mitenkään keksi miten löytäisin aikaa sille meidän arkirallin keskellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, arki arki... Suosittelen etsimään jonkun hyvän tekijän kodin läheltä, niin eipä koko hommaan paljon tuntia kauempaa mene :) Mieti kun kohta teidän pojat voi vaikka olla jo KESKENÄÄN hetken kotona, että mama voi mennä kynsihuoltoon :) No okei, ehkä ei ihan vielä, mutta ei siihen kauaa enää mene :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan