UUSI LASTENVAATETUTTAVUUS: CUDDLE BANDITS

31.8.2017


Tylsistyttääkö sinuakin markettien lastenvaatevalikoimat? No, itseä ainakin välillä tympii etenkin edullisempien vaatemerkkien stereotyyppinen jako tyttöjen pastilleihin ja poikien tummasävyisiin vaatteisiin. Toki Suomestakin on saatavilla ihania vaatemerkkejä, joissa valikoima avarakatseisempi, mutta harmittavasti noilla vaan usein on kovat hinnat. Tältä pohjalta onkin ilo esitellä teillä australialainen lastenvaatekauppa CuddleBandits

Omien sanojensa mukaan CuddleBandits onkin lähtöisin juuri siitä ajatuksesta, että lapsille voi ostaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita ilman, että niihin pitää kuluttaa omaisuus. Varsinkin, kun vaatteet jäävät jo hetken päästä pieneksi. Itse ihastuin eniten tähän tyyliin, jossa tyttökin voi pukea päälleen söpöt mustavalkoiset vaatteet ja poika värikkään haalarin! 



Toimitus Suomeen (tai minne vaan!) onnistuu sujuvasti ja paketit ainakin minulle tulivat yllättävän nopeasti perille. Laitan kuvia niistä vaatteista heti kun ovat Ludulle oikean kokoisia. 

Tässä postauksessa omia suosikkejani. CuddleBanditsilta saa myös ihania oheistuotteita vauvoille/lapsille sekä sisustusjuttuja. Minulla on ilo tarjota teille pandakamuille alekoodi PANDAMAMA15, jolla saatte syyskuun loppuun asti -15% tilauksen loppusummasta.

Nyt vaan siis shoppailemaan itselle ja kavereille lahjaksi! 


Postaus yhteistyössä CuddleBanditsin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan