LAATUA JA TYYLIÄ MAKUUHUONEESEEN

4.11.2017


YHTEISTYÖSSÄ SUKHI-MATOT

Se tunne, kun saa kotiinsa jotain arvokasta, tyylikästä ja käsintehtyä... Muutama viikko sitten soi ovikello ja lähetti toi meille odottamamme paketin. Pyöreään pakettiin oli tiiviisti rullattu tämä kaunotar. Upea villamatto, joka tekee makuuhuoneemme ilmeelle ihmeitä. Tosin mainittava, ettei taso nyt lähtöjään ihan hirveän korkea ollut. Muovin alta paljastui ihana hento villan tuoksu, kun pyöritin maton lattialle. Tervetuloa uuteen kotiin, Kalim! Tuntuu kornilta laittaa ylistyssanoja jonoon, mutta matto vaan on ihan täydellinen. Se on kaunis kuin mikä, varmasti vastaavaa ei tule ihan jokaisessa kodissa vastaan. Se tuntuu jalan alla i-ha-nal-ta. Sen päällä tekee mieli venytellä, lukea kirjaa - vaikka nukkua päiväunet! 


Näin äitiyslomalla kotona ollessa haluaisi remontoida sitä sun tätä ja sisustaa koko koti uudelleen. Tässä asunnossahan tosiaan riittäisi tekemistä vaikka kuinka. Makuuhuoneeseen haaveilen uusista kaapinovista. Unelma olisi peiliovet, mutta vähän tuntuu, että se on liian hinnakas hankinta ainakin tähän vaiheeseen elämää. Mietin, jos uusisi ovien vetimet - se on muuten hyvin edullinen tapa päivittää koko huoneen ilmettä! Uusi sängynpääty meille on tulossa, joten ehkä pian uutta postausta makuuhuoneen sisustuksesta. 

Nyt tämä matto onneksi tekee koko huoneesta tunnelmallisen, lämpimän ja viihtyisän oloisen. Tiedän jo nyt, että tämä matto tulee kulkemaan mukanamme koko elämämme, riippumatta mihin vielä tästä muutamme. Jos muutamme. 


Sukhimatot on vähän erilainen mattokauppa ja haluankin siitä kertoa teille vielä hieman paremmin toisessa postauksessa. Oma nykyistä edeltävä työpaikkani oli kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö, jossa edistettiin lastenoikeuksia. Koen siis tärkeäksi eettisyyden ja vastuullisuuden liiketoiminnassa. Siksi mielelläni nostan yrityksiä, joissa näihin asioihin on panostettu. Oma pieni korren kantaminen kekoon maailman ihmisten hyvinvoinnin eteen. 

Mitäs pidätte matosta? 
Millainen on teidän muiden mielestä täydellinen matto? 

Käykää ihmeessä kurkkaamassa millaisia mattoja Sukhilla on tarjota - sieltä löytyy ihania värikkäitä yksilöitä myös :)


8 kommenttia:

 1. Onpas hieno matto! :D Minäkin odotan niin että pääsisin jo tekemään hankintoja meidän uuteen taloon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, mun blogien lukeminen on jäänyt niin vähälle, että oon ihan tippunut jo teidänkin taloprojektin kyydistä! Täytyypä pikimmiten mennä korjaamaan asia :)

   Poista
 2. Se näyttää kyllä todella sopivan paikkaansa! Kiitos postauksesta, odotamme innolla seuraavaa ja uusien näkökulmien avaamista aiheeseen :) Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kaunis tuo lettimäinen pinta matossa! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on TOSI kaunis, mutta arvaa mitä.. a bitch to clean :D Imurihan ei tuolle matolle tee mitään, joten aina makuuhuoneessa puistelen matosta roskat lattialle ja sitten imuroin lattian sekä maton pinnan. Ei ehkä siis helpoin putsattava, mutta kaunis hän kyllä on <3

   Poista
  2. Ääh... eli ei ehkä kannata ekana lähteä sitä 250x350 kokoa shoppailemaan :D

   Poista
  3. Noooooo.... voisi siinä olla omat haasteensa :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan