MY DAY! (EPÄ)TAVALLINEN PÄIVÄNI KOTIÄITINÄ

1.9.2017

Tajusin, etten ole pitkään aikaan tehnyt my day -postausta, joten tässä nyt sellainen! Tavallinen, mutta iltaa kohti mukavan epätavallinen päivä :) Aamu alkoi kun J lähti viemään Nopsun päiväkotiin kahdeksan aikaan. Minä jäin Ludun kanssa kaksin ja ensimmäisenä oli tietenkin aamupalan aika. Eiliseltä jäänyttä puuroa ja mehukeittoa. Ludu jaksoi pitää tuolissaan mulle seuraa koko aamupalan ajan, jonka jälkeen hänelle iskikin sekunnissa itselleen kova nälkä. 

Maitoa antaessani katselin olohuonetta ympärilläni ja totesin sen (taas) olevan siivouksen tarpeessa. Sain Ludun hetkeksi tyytyväisenä sitteriin ja sillä aikaa tein huoneelle pikaraivauksen ja imuroinnin. Imurin ääntä hän muuten rakastaa, joten imuroida saan rauhassa kuinka kauan vaan. Yhdeksän aikaan lähdimme aamun vaunukävelylle, sillä vauva vaikutti jo väsyneeltä. Käytiin lähikaupasta tarvikkeita iltaruokaa varten ja jäätiin sadetta pitämään johonkin matkalle sattuneeseen isoon autokatokseen. Unta ei riittänyt 45min enempää ja sen päätteeksi kävimme viemässä naapuriin muutamat meiltä käyttämättä jääneet tutit. 


Lounasaikaan sain ihmeenkaupalla Ludun nukahtamaan vaunuihin sisälle (hytkytellen terassin ovi auki) joten sain harvinaisen tilaisuuden syödä lounaan rauhassa. Koska unet jatkuivat vielä yli tunnin verran, söin myös ruhtinaallista jälkiruokaa. Nuo lakritsitaatelit on muuten hurjan hyviä! Koetan pitää sokeritonta syyskuuta minäkin, vaikka olen tunnetusti aika huono pitämään sokerihampaani kurissa...Iltapäivällä lähdettiin hakemaan Nopsu hoidosta ja Ludu nukkui tässäkin kohtaa 45min. Kotona hoidettiin kolmea vauvaa, joista kaksi onneksi mallia nukke. Nukkeleikit on meillä to-del-la harvinaisia, joten mielelläni niitä leikin, kun niihin tilaisuus tulee. Taustalla yksi kaikkien aikojen hömppäsuosikkejani, Trinny & Susannah :)


J tuli tänään aikaisin kotiin, sillä minä olin luvannut mennä työkavereiden kanssa ulos syömään. Oli aivan mahtava nähdä noita huippuja tyyppejä ja luksusta syödä rauhassa ruokansa. Paikkana Tenho oli oikein mukava ja kaikki pidimme ruuasta. Itse otin Nizzan salaatin lämminsavulohella. Lasi viiniä maistui myös :)  
Hyppäsin illalla 19:30 aikaan bussiin ja kotona olin kahdeksan maissa. Pojilla ilta oli mennyt ihan hyvin. Ludu oli vähän kitissyt ja Nopsu vaatinut täyttä huomiota itselleen - ihan perus siis :) 

Nyt kipin kapin nukkumaan, hyvää yötä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan