TALVI TULI OLOHUONEESEEN + ARVONNAN VOITTAJA

11.10.2017


Mikään ei ole sen halvempaa sisustamista, kuin järjestyksen vaihto. Näin kotona ollessa kun sitä ehtii zuumailla kaikkia huoneita jokaisesta vinkkelistä, niin mietin, josko koetettaisiin olohuoneeseen uutta järjestystä. Halusin testata, mahtuisiko sohva olemaan näin "poikittain" huoneen keskellä jakaen sen vähän kuin kahteen eri tilaan. Tuntuu toimivan mainiosti! 


Nyt tuonne sohvan selän taakse jää tila vaunuille (meillä ei ole vaunuvarastoa eikä eteisessä tilaa, niin niiden on oltava olohuoneessa) ja sinne kaavaillaan myös työpöydälle paikkaa. Varmasti viimeistään ensi vuoden alussa Ludu muuttaa omaan huoneeseen, vieden näin työhuoneen meiltä. J tekee kuitenkin välillä töitä kotona iltaisin (ja öisin), joten pieni työpiste olisi suotava olla. Vaihtoehtoja jää oikeastaan kaksi; joko makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Koska en haluaisi yhtään tekniikkaa makuuhuoneeseen, valinta kallistuu olohuoneen puolelle. Asetin kuitenkin tiukat vaatimukset sille, että pöydän on oltava minimalistisen siisti ja kaunis. Ja mahdollisimman vähän johtoja :)  


Mutta takaisin olohuoneeseen. Todella kivasti nyt jää tämmöinen pienempi tila sohvan ja telkkarin väliin. Nuo korit muuten ovat edullinen löytö lelukoreiksi - eivätkö olekin aivan ihanat! Yhdessä on Nopsun lelut, toisessa Ludun vauvalelut ja kolmannessa, vähän pienemmässä isot legot. 


Syksy ja talvi tuli olohuoneeseen muutamien sisustusjuttujen myötä. Vaihdoin mustavalkoisen maton tähän mintunvihreä/valkoraidalliseen. Keltainen poistui sisustusväripaletista ja tilalle tuli lämmin roosa. Sitä löytyy nyt taulun julisteesta, tyynynpäällisistä sekä tietenkin kynttilöistä. Haaveilen vielä muutamista kauniista valonlähteistä olohuoneeseen. 


Näin minustakin tuli "kausisisustaja". Aikaisemmin olen vain naureskellut ihmisille, joilla on kesäverhot ja talviverhot. Verhot meillä edelleen saa olla samat vuodenajasta toiseen, mutta näillä pienillä sisustusjutuilla on kiva tuoda kotiin kausivaihtelua. 

Mites muut, vaihtuuko teillä syksyn tullen verhot tai vessapaperit? :)

Ja vielä loppuun I love me -messulippujen arvonnan voittaja! 
Onneksi olkoon "niemineniitu", sinulle on lähetetty sähköpostia 💌

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11/10/17

  Nättiä!
  Yksi vinkki vaunujen säilytykseen, jos ei ole tullut ajateltua: meillä rattaat ovat ulko-oven (rivari) vieressä, lipan alla. Nostetaan aina vaan vaunukoppa/istuinosa sisään. Tuossa rungossahan ei ole mitään kovin säälle arkaa (vain alakori) vaan vastaa aikalailla polkupyörää. Kovilla sateilla ja lumimyrskyllä nostetaan runko ulkovarastoon suojaan. Joka päivä sitä ei sinne kuitenkaan ole mielekästä repiä.

  Tämä on toiminut tosi hyvin jo kolmatta vuotta. Ainoastaan alakorin kangas on vähän haalistunut, muuten ei huomaa kyllä mitään eroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä, mutta arvaapa onko meillä lippaa/katosta? Etuovella on vaan minimaalinen lippa just oven päällä ja takaovella ei lainkaan :( Iso miinus arkkitehtuuri vs. käytännöllisyys...

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan