Neuvola taskussasi - joko olet tutustunut Layetteen?

2.3.2018


YHTEISTYÖSSÄ LAYETTE

Tämä ei ole blogiyhteistyö, josta itse jotenkin hyötyisin, vaan ihan täydellä sydämellä haluan tukea ja nostaa esille ystäväni firman sovellusta. Muistatko, kun jokin aika sitten esittelin Sinin Inspiroivat naiset -sarjassa? Tunnen tämän supernaisen sitä kautta, että mieheni on lapsuudenystäviä Sinin miehen kanssa. Tavatessamme Sini teki vielä kätilön töitä ja oli juuri muuttamassa perheensä kanssa väliaikaisesti Kaliforniaan. Siellä kai naiseen tarttui yrittäjyyden innostus ja pian Suomeen palattuaan hän huomasi olevansa kahden yrityksen toimitusjohtaja. Toinen yrityksistä on Applicado ja sen tuote on hienon menestyspotentiaalin sovellus, Layette.

Layette oli itselleni sanana uusi, joten pitihän se googlata. Sanan tarkoittaa settiä vaatteita, petivaatteita ja joskus myös hygieniatarvikkeita, jotka varataan vastasyntyneelle. Ei ehkä suomalaisin nimi, mutta kaunis, kansainvälinen ja merkitykseltään tähän hommaan täydellinen.


Layetten idea on tuoda jokaiselle helposti käden ulottuville maailman paras neuvolatieto. Sovelluksesta löytyykin laajasti luotettavaa tietoa niin raskauteen, kuin vauva-aikaan liittyen, aina taaperovuosiin asti. Meillä Nooa on juuri Layetten tämänhetkisen "ikärajan" yli, ehkäpä tulevaisuudessa sovelluksesta löytyy kiinnostavia juttuja myös päälle kolmevuotiaan kehitykseen liittyen. Yksi hyödyllinen poiminta on esimerkiksi vauvojen ja lasten ensiapuun liittyvä tieto. Näitä asioita tulee ihan liian harvoin kerrattua, vaikka tosipaikan tullen osaaminen voi kirjaimellisesti pelastaa henkiä. Miksipä siis ei seuraavan kerran bussia odotellessa palauttaisi mieleen lapsen elvytystä tai vaikka miten nenäverenvuoto tyrehdytetään? 

Sovelluksesta ei löydy mitään sellaista tietoa, mitä ei muualta saisi, mutta sen nerokkuus piileekin siinä, että puhelin on aina kätevästi mukana ja siitä on nopea katsoa mielessä oleva asia, juuri silloin kun siihen pieni hetki aikaa löytyy. Junassa, vauvan päiväunien aikaan, vaunulenkillä ollessa...


Sinillä ja hänen jengillään on valtava halu kehittää Layettea eteenpäin ja he ottavat tosi mielellään vastaan kaikkia ideoita. Sekä hyvää palautetta että kritiikkiä. Jos siis olet jo ladannut sovelluksen ja siitä on herännyt joku ajatus, voit kommentoida tähän alas ja välitän kaikki tiedot Sinille. Jos et halua julkisesti ajatuksiasi kirjoittaa, voit kirjoittaa myös blogin sähköpostiosoitteeseen pandamamablogi@gmail.com.

KELPAISIKO 200 EUROA?

Anteeksi iso fontti, mutta kun mulle tosi hyvin kelpaisi :) Layettessa on juuri nyt meneillään 200 euron arvonta, johon voi osallistua yksinkertaisesti klikkaamalla sovelluksen sisällä arvonnan painiketta. Osallistumiseen on aikaa 12.3. saakka, joten vielä hyvin ehtii 💖

Onko sinulla kokemusta erilaisista pregnancy appeista tai vauvojen ja lasten hoitoon tukea tuovista sovelluksista? Mistä olet tykännyt? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan