Parhaat vinkit tuleville Lapsimessuille

15.4.2018

* Yhteistyössä Lapsimessut


Käsi ylös, kuka odottaa jo innoissaan tulevia Lapsimessuja? Ainakin minä sekä täällä eräs neljävuotias. Viime vuonna oltiin ensimmäistä kertaa messuilla. Olin kerrasta myyty. Etenkin silloin kolmevuotiaan äitinä ja vauvaa odottaessa tuntui, että olisi voinut ostaa koko messuhallin itselleen. Puhumattakaan siitä, millainen paratiisi tuo paikka sille kolmevuotiaalle oli touhuta ja tutkia. Nopsu onkin sen jälkeen aina välillä muistanut mainita Lapsimessut ja kysellyt, että mennäänkö sinne taas. 

No mennään! 

Ja koska haluan pystyä jotenkin olemaan tämän blogin kautta aina ihmisille hyödyksi, niin tässä keräämäni omat vinkit parhaisiin juttuihin messuilla. Lapsimessut 2018 ovat suurimmat ikinä ja mukana on 70 uutta yritystä. Saattaa siis ollakin ihan hyvä idea etukäteen laittaa ylös omat "must" kohteet, jottei vain runsauden pulassa mikään unohdu :) Nappaa tästä muutama ideat matkaan ja messuilla nähdään! 


1. Uudet toiminnalliset alueet


Nopsu on tässä vuoden aikana kerännyt valtavasti rohkeutta kaikkeen temppuiluun ja kiipeilyyn. Olen varma, että hän tulee ra-kas-ta-maan kaikkia toiminnallisia alueita. Pajulahden peuhualueella pääsee testaamaan parkouria (kuulkaa tämä mama on myös yhden kesän harrastanut parkouria pitkin Jyväskylän katuja!!) ja harjoittelemaan muutenkin ketteryyttä sekä tasapainoa. Lasten liikennekaupunkin tulee olemaan superhitti, koska Nopsu rakastaa ajamisjuttuja ja on tosi tunnollinen, joten varmasti pitää huolen, että kaikki ajavat sääntöjen mukaan :) Paikalla on luvattu olevan myös poliisiauto ja poliisimoottoripyörä, joten.. say no more, sanoisi neljävee ja kiskoisi jo kenkiä jalkaan. 


2. HupiCon


Lapsimessujen yhteydessä järjestetään tänä vuonna kouluikäisille suunnattu HupiCon, joka on täydellinen jatke leikki-ikäisten sisällölle. Takuuvarma paketti koululaiselle sisältää tubetähtiä, paintballia, pelejä lautapeleistä konsoleihin ja runsaasti erilaisia pienoismalleja rautateistä kokonaisiin kaupunkeihin. Nämä pienoismallit ovat taatusti myös 4,5-vuotiaan mieleen, joten ne käydään kyllä katsomassa. 


3. Breden Kids 


Olin etuoikeutettu saamaan bloggaajien ennakkotapahtumassa lahjakassin, joka sisälsi muutaman tuotteen Breden Kidsiltä. Ihastuin heti heidän pipoihin. Niin älyttömän hyvin suunnitellut ja kauniisti leikatut. Puhumattakaan kivoista kuoseista. Koska Lukan pipo vaikuttaa harmittavasti vähän pieneltä, ajattelin suunnata Breden Kidsin osastolle ja ostaa sieltä ehkä molemmille mukavat myssyt. 


4. Bebeliini 


Bebeliiniä täytyy kannattaa ihan paikallisuuden nimissä jo. Muistatko postaukseni tästä kivasta lasten kirpparista? Bebeliini on myös messuilla mukana, joten täytyy käydä kurkistamassa, mitä Miia on sinne keksinyt. 


5. Hammaskeiju 


Ostin viime vuonna messuilta valtavat pussit sekä purkkaa, että xylitol-pastilleja. Näitä kuluu meidän perheessä paljon, sillä ainakin minä ja Nopsu otetaan jokaisen aterian jälkeen purkka tai pastilli. Megapakkaus säästää euroja. Ja pianhan tuo yksihampainen alkaa myös narskuttaa omia pastillinmurujaan. 


6. Mehujehu 


Mehujehu. Tuo nerokas keksintö, joka estää pillimehua sotkemasta kaikki vaatteita, kun innokkaat taaperon käpälät sen ympärille tarttuvat. Nopsu osasi jotenkin aina pitää pillimehusta kiinni niin varovasti, ettei se roiskunut, mutta Luka tuntuu olevan vähän enemmän "mutkat suoraksi" tyyppinen mies, joten kaikki pienet varotoimet hänen kanssaan on ehkä paikallaan :) 


7. Oppi&ilo 


Ei enää leluja tähän taloon! On lause, jonka olen huokaissut kerran jos toisenkin. Kuulostaa kiittämättömältä ja todellakin sarjassa first world problems, mutta meillä vaan on jo niin paljon leluja. Ja siitä huolimatta isompi kinuaa lähes päivittäin jotain lisää. Yleensä legoja. Vaikka niitäkin on ihan sairaan paljon!! Uskokaa minua. Joten lelujen sijaan tätä äitiä kiinnostaa erilaiset kirjat ja etenkin Oppi&ilon opettavaiset, silti hauskat kirjat. 


8. Silja Line 


Haluaisin kesällä perheen kanssa risteilylle Tukholmaan. Tässä on vain yksi ongelma. En oikein pidä laivojen hyteistä. Olen sen sortin rauhassa nukkuja, että jo ajatus kolmesta ihmisestä uniseuranani ei varsinaisesti houkuta. Puhumattakaan siitä, miten ahdasta meillä jo neljästään tuollaisessa tavallisessa hytissä olisi. Siispä minua houkuttaa ne luksushytit, joihin oikeasti tietenkään ei ole varaa. Ajattelin kuitenkin käydä Siljalta kysäisemässä, ettei heil ny mittään tarjoukssii olis? Ai että, tulisipa jo ensi viikonloppu! Pieni jännitys tässä vielä on ilmassa sen suhteen, että päästäänkö messuille, sillä ensi viikon sunnuntaina J päivystää. Minun hyvä ystäväni odottaa toista lastaan ja hänen miehensä on jo pidemmältä tuttuja minun mieheni kanssa. Tekevät samaa työtä, jota Suomessa kovin moni ei tee. Jos siis ystäväni päättää ensi viikolla sunnuntaina puskea babyn pihalle, niin J joutuu töihin ja sinne meni sitten minun messupäivä. Mutta jos näin on, niin onhan se sen verran hyvä syy, että sitten vaan katse jo vuoteen 2019! 

Mitä sinä odotat Lapsimessuilta? 🐼


ps. Jos olet vielä messulippuja vailla, minun Instagramissa on arvonta, jossa voit voittaa 2 lippua. Sinne siis kipin kapin osallistumaan, aikaa on vielä pari päivää! Löydät arvonnan @piritapanda -tililtä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan