Summer 2018 bucket list

31.5.2018



1. Juhannusreissu Joensuuhun. Tämä vähän jännittää samalla, sillä Luka ei koskaan ole ollut näin pitkällä automatkalla. Onneksi kesällä on helppo tehdä pysähdyksiä pitkin matkaa.


2. Retki Tampereelle. Suunnitteilla on reissu Särkänniemeen ja muihin Tampereen mukaviin perhekohteisiin sekä yöpyminen joko hotellissa tai Lempäälässä kummiperheen luona. Ehkä jopa sekä että, koska en itse taidan uskaltaa olla yötä kissakodissa.


3. Leikkipuistot. Kaikki lähialueen parhaat puistot on kierrettävä tietenkin.


4. Terassiprojekti. Tämän suunnittelu on ollut enemmän tuon miehen harteilla ja näin ihan meidän kesken, en kovin monesta kympistä löisi vetoa, että terde on vielä tänä kesänä valmis. Mutta onhan se kesä ensi kesänäkin, jos nyt ei vielä onnaa.


5. Ulkolenkit ja venyttelyt. Salikortti jäi eilen kuukaudeksi tauolle ja kesäkuun ajan liikunnasta vastuu on ulkolenkkareilla. Aion tehdä hölkkälenkkejä ja kävellä paljon. Lisäksi voisi tämän kuukauden ajan panostaa kunnolla venyttelyyn, se kun ollut ihan hunningolla koko kevään. Köh, vuoden. Vuosia.


6. Luka 1v! Siis aivan ihanaa ja mahtavaa, että vauvavuosi alkaa olla takana. Edessä onkin sitten sylintäydeltä uhmaa ja taaperotemppuja :) Lukamurua juhlitaan ensin kotona kesäkuun puolessa välissä ja sitten virallisena synttäripäivänä juhannusaattona Joensuussa.


7. Ystävät. Lähes kaikki ystäväni ovat kesän lomalla! Joko äitiyslomalla tai lomalla opettajantöistä. Yhteiselle tekemiselle siis varmasti löytyy aikaa joko lapsilla tai ilman.


8. Kodin kunnollinen siivoaminen ja varaston järjestely. Tähän saisi oikeasti varata viikon.


9. Grilliruoka. Jos kaurapuuronkin voisi grillata, mies grillaisi mieluummin senkin.


10. LOMA. Viimeinen tärkeimpänä, eli odotan ihan hirveästi sitä, että mies on juhannuksesta heinäkuun loppuun (ainakin lähes) lomalla. Viimeksi hän on pitänyt lomaa viime kesänä, joten ihan oikeasti ajatus useammasta vapaapäivästä putkeen kuulostaa mielettömältä. Odotan jopa, että saataisiin jostain vähän lastenhoitoapua ja jos pääsisi käymään yksillä tai kaksilla treffeillä. Se tulisi tarpeeseen ja piristäisi kovasti!


Ja kuinka hauskaa, että kun Suomi on nyt jo toukokuun ollut täysin trooppinen, niin oikeasti kesä lomineen on silti vasta edessäpäin!


Tervetuloa kesäkuu!


Mitä asioita sinä odotat tässä tulevassa/olevassa kesässä? 🌻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan