Syksy '18 - tuokoon se mukanaan kaikkea hyvää!

19.8.2018


Kesä tuntuu jääneen taakse kerhojen ja koulujen alkamisen myötä, vaikka sää onkin tällä hetkellä aivan loistava. Parikymmentä astetta on juuri sopivan lämmin sekä viileä yhtä aikaa. Meilläkin uusi arki pyörii Nopsun kerhojuttujen kanssa ja onkin hyvä heittää katsaus tähän tulevaan syksyyn. Tässä kivoja asioita, jotka ovat startanneet tai joita odotan. 

Reissu Amsterdamiin
Uskomatonta, että ensi viikolla nousee ilmaan kone, joka laskeutuu Amsterdamin lentokentälle mama kyydissään! Toivon kovasti, että tuosta tulee mukava irtiotto arkeen.

Viilenevät säät
Hellekesän jälkeen on ihana ottaa käyttöön pehmeät villapaidat, hyvin istuvat farkut ja tukevat saappaat. Ostin alennuksesta muuten kaksi (!) talvitakkiakin, joiden käyttöönottoa odotan innolla.

Salitreeni
Kesän aikana en pahemmin vaa'alle ole astunut. Ja sen huomaa siitä, kun koettaa pukea taas farkkuja jalkaan... On siis kiva palata salille ja saada kenties itseään vähän sporttisempaan kuntoon taas.

Nooan synttärit
Nooa-rakas täyttää jo viisi vuotta, mikä on ihan hurja juttu! Olen luvannut pitää Nopsulle lego-teemalla synttärit.

Papa 40v. 
No jos on outoa, että Nopsu täyttää vitosen, niin kuinka outoa on se, että pian olen naimisissa nelikymppisen miehen kanssa!

Opiskelu
Olen aloittanut harrastuksen nimissä lukemaan avoimessa yliopistossa terveystieteitä. Instagramin storiesin puolella tästä olenkin jo vähän avautunut, kurssit nimittäin eivät ole helpoimmasta päästä. Mutta super kiinnostavaa ja mukava haastaa itseään!

Ekologisuus
Tämä helleputki on saanut minut muiden mukana miettimään ihan uudella tavalla ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia. Haluankin miettiä uudelleen meidän perheen kulutustottumuksia ja kierrätystä.

Mitä sinun syksyyn kuuluu? Mitä odotat tai mitä toivot? 🍂


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan