Parhaat vinkit I love me -messuille

19.10.2018

YHTEISTYÖSSÄ I LOVE ME -MESSUT

I love me -messut osasivat tänä vuonna yllättää! Viime syksynä kiersin messuja hieman kipeänä ja ehkä siksi jäi fiilis, että ei siellä niin paljon ollut edes nähtävää. Aikataulutin messuvisiitin siis aivan päin honkia, kun ajattelin, että sieltä selviää puolessatoista tunnissa ulos. Ei selviä. Tänä vuonna messuilla on tosi kivoja juttuja, hyviä alennuksia ja paljon tarjontaa! 

Minun missioni, shoppailun lisäksi, oli tänään kiertää mahdollisimman monta osastoa ja valita teille parhaat vinkit. Valinnan vaikeus oli todellinen, mutta näihin suosittelen tutustumaan. 

1.


Lunette-kuukuppi on jokaisen naisen ykkösvalinta. Ekologinen kuukautissuoja, joka myös säästää rahaa, koska et tarvitse roudata joka kuukausi kaupasta kotiin siteitä ja tamponeja. Tämän kanssa voi mukavasti nukkua myös koko yön. Itse tunnustan, että kupin käyttö on täysin unohtunut tämän toisen synnytyksen jälkeen. Nyt täytyy ehdottomasti kaivaa kuppi kaapista ja ottaa taas käyttöön. Messuilla oli hyvä tarjous, 35 euroa tuo setti, jossa kuppi, puhdistuspyyhkeet ja puhdistusaine. Saat myös asiantuntevaa opastusta käyttöön. 


2.


"Päiväkodissamme on täitä." Lappu, johon varmasti lähes jokainen vanhempi on törmännyt päiväkodin ovella. Ja joka kerta yhtälailla alkaa omaa päänahkaa välittömästi kutittamaan. Meillä täit tuli viime talvena ensimmäistä kertaa päiväkotiin vierailulle ja tiedättekö mitä, on tämmöinen ihme aine, kuin pajunkuorishampoo, joka estää täitartunnat! Tällä kun pesee lapsen hiukset noin neljän päivän välein, niin ei ainakaan pitäisi täiden tarttua. Rauschin tuotteita saa Suomessa vain apteekeista ja niissä harvoin on alennuksia. Suosittelen, lähes pakotan jokaisen käymään messuilla Rauschin osastolla, josta saa sekä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, että tätä "täishampoota" alennushintaan. Ja vinkit ei kun paranee! 

Tuo iso pullo on aika iso ja eihän sitä vuodessa montaa kertaa tarvitse (onneksi). Avattuna purkki säilyy vain vuoden verran, joten lopun joutuu sitten heittämään pois. Tadaa - messuilla on myynnissä pikkupulloja!! Aivan täydellistä. Pullo per täivaroitus! Rauschilla on myös aivan ihania muitakin tuotteita, kannattaa tutustua!



3.

Joko luit postaukseni painopeitosta? No kuulkaas nyt pääsee testaamaan peittoa! Myönnän, että onhan se vähän riskaabeliä ostaa hintava peitto vain suositusten perusteella, joten nyt on huippu tilaisuus päästä kokeilemaan 6kg peittoa Serinan osastolla. Toki meillekin saa koska vaan tulla peittoa testaamaan, hih. Peitoista saa messuilla myös -10 % alennuksen.


4.


Laveran iki-ihanat luonnonkosmetiikkatuotteet on messuilla huikeassa alessa, eli -40 % ihan kaikki purkit ja putelit! Huippua! Itse ostin tuota mattapinnan jättävää kosteusvoidetta sekä samasta messuosastosta laadukkaanoloista luonnonkosmetiikan silmänympärysvoidetta. Isot pointsit tällaisesta kunnollisesta messualesta! Tuolta kannattaa mennä hamstraamaan.


5. 

Vielä viimeisenä vinkkinä House of Organicsin osasto, jossa muunmuassa Avrilin kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Ostin itse kaksi kynsilakkaa näitä 7-free -lakkoja, joista siis puuttuu seitsemän myrkyllisintä ainesosaa. Lisäksi löysin purkin kuvassakin näkyvää Oil Cleansing -öljyä, jota oikeasti on tosi hankala löytää mistään. Tiedän vain muutaman merkin ja ne ovat aika kalliita. Odotan innolla päästä tunnin päästä testaamaan öljyn!



Toivottavasti näistä vinkeistä on apua messupäivään! Itse kovasti mietin, vieläkö huomenna ehtisi jossain välissä messuille uudelleen käymään 😇

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan