Ella's Kitchen - terveellinen välipala minuutissa

29.3.2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ELLA'S KITCHEN

Neljä patukkaa, pussillinen naksuja ja kaksi tai kolme smoothiepussia. Tässä vierestä seuranneen arvio siitä, paljonko pienempi pojista nautti Ella's Kitchenin herkkuja meidän mammatreffeillä. Isoveli ylsi suunnilleen samaan. Meidät oli poikien kanssa kutsuttu tosi hauskaan mammatreffit-tapahtumaan, jossa päästiin näkemään muutamaa bloggajakollegaa lapsineen sekä maistelemaan näitä Ella'sin herkkuja ja iloksemme saatiin niitä hyvä kassillinen kotiin myös. 

Ruuhkavuosien ruokapulmat 


Kuten kaikki jo tiedätte, elämme tällä hetkellä niitä kliseisiä ruuhkavuosia kahden työssäkäyvän vanhemman ja kahden pienen lapsen perheessä. Töihin paluu on ollut ihanaa, mutta kyllähän sitä aikaa kotiarjen pyörittämiseen jää hirveän vähän. Pidän tärkeänä sitä, että lapset syövät laadukasta, terveellistä ja monipuolista ruokaa - asia, jonka haluaisin olevan paljon paremmalla tolalla. Onneksi jotain parannuksia voi tehdä todella helposti. 


Ella's Kitchenin uudet smoothiepussit ja patukat tekevät välipaloista, iltapaloista ja aamupaloista himpun verran helpompia, sekä terveellisempiä. Olemme aina suosineet tällaisia tuotteita reissu- ja retkieväinä sekä kotona sairastaessa, koska nämä nyt vaan ovat lasten mielestä niin hyviä ja hauskoja syötäviä. Pidän paljon näiden smoothiepussien koosta, sillä ne pienet vaan ovat tosi pieniä. Meidän hyvällä ruokahalulla varustettu yksivuotias imaisee sellaisen hetkessä ja huutelee vielä pussi suussaan "lisää!". Näissä pusseissa on vähän enemmän syötävää, joten esimerkiksi tuollaisen patukan kanssa menee hyvin hieman isommallekin lapselle välipalasta tai jopa reissunpäällä aamu- tai iltapalasta.

Pisteet Ella's Kitchenille myös siitä, että he pitävät huolta pienten ihmisten lisäksi planeetastamme panostamalla ympäristöasioihin, eläinten hyvinvointiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin, sosiaaliseen vastuuseen sekä kestävään kehitykseen. 


Maailman nopein välipala-annos


Me "Instagram-aikuiset" rakastamme kauniita ruoka-annoksia, mutta kyllä lapsetkin arvostavat visuaalisesti kaunista ja mielenkiintoisen näköistä annosta. Näillä tuotteilla saa aikaan välipalan, joka näyttää kivalta, maistuu hyvältä ja sen tekeminen oikeasti ottaa minuutin, jos sitäkään. Laitoin kulhoon pohjalle soijajugurttia, töräytin siihen päälle mansikkaista smoothieta ja murustin päälle mansikkaista välipalapatukkaa. Tadaa! 

No, yksi ongelmahan näissäkin on. 

Meille tulee näistä kauhea kiista. Tunnustan, että olen joutunut salakuljettamaan pusseja töihin, koska nämä ovat aivan ihania pieniä välipaloja kahvikupillisen kanssa. Näitä voi heittää hyvän setin työpaikan jääkaappiin ja siellä ne on ihanina ja kylminä valmiina siihen hetkeen, kun kaipaa pientä syötävää. Makuja on paljon erilaisia ja osassa on ihanan luovasti laitettu sekaisin esimerkiksi bataattia ja jotain hedelmiä. Makuyhdistelmät ovat todella onnistuneita. 


Kun elämä tuuttaa vaatimuksia ja aktiviteetteja jokaisesta ilmansuunnasta, pienetkin helpotukset arkeen ovat tervetulleita. Kuten nämä. Aina ei tarvitse lähteä itse vääntämään hedelmäsalaattia tai paistamaan välipalakeksejä. Aina ei tarvitse tehdä lämmintä ruokaa, vaan voi tyytyä kaupan pinaattilettuihin tai tilata pizzan. Kun laskee hieman rimaa, pystyy ehkä ottamaan aavistuksen rennommin ja siitä hyötyy sekä äiti että lapset. 

Mitkä asiat auttavat sinua jaksamaan ruuhkavuosien pyöritystä? 🍉


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan